Најновије

ВУЛИН: Зашто Мекалистер зове Јеремића, а не Шешеља?

Министар одбране Александар Вулин каже да му нису јасни критеријуми по којима су лидери опозиције позивани на састанак са известиоцем ЕП Дејвидом Мекалистером.

Александар Вулин (Фото: Медија центар)

Он је то изјавио с обзиром да је позван Вук Јеремић, који није у парламенту, а није позван Војислав Ссешељ, као шеф парламентзарне опозиционе странке.
Мекалистер може да се састане са ким хоће и на то има право, али су нејасни критеријуми на основу којих су поједини лидери опозиције позвани на састанак с њим, рекао је Вулин. 
Он је за ТВ Пинк рекао да би волео да зна на основу чега се одређује дефиниција опозиције и запитао зашто се позива неко ко није у парламенту, попут Вука Јеремића, а не и радикали, који су парламентарна опозициона странка: 
"Или је једина разлика колико мрзиш Вучића. Ако га мрзиш јако, онда си опозиција и зваћемо те на састанке и ако ниси парламентаран, а ако га не мрзис баш јако, онда ћемо сацекати да видимо како ћес се поправити", указао је Вулин. 
Вулин је рекао и да није сигуран да се тако мозе понашати у неким другим земљама. 
"Не бих допустио себи да се понасам у некој другој земљи како неки покусавају овде", рекао је он. 
Додаје и да ако неко са стране треба да дође да уједини опозицију, нека то и учини, јер је изгледа једина тема да ли ће бити једна опозициона листа или не. 
"Немојте да оклевате, све се договорите, ионако немате идеолошких разлика. Свеједно вам, јер је Вучић једина политика. Чуди ме да странци то морају да раде", рекао је Вулин. 
Очекује, каже, да ће Мекалистер представницима опозиције објаснити да се мирна предаја власти десава после избора, а не на улицама, и да ће им објаснити и да у Европи постоје одређена правила која обесхрабрују насиље у политици. Погледајте ОВДЕ како је Зорана Михајловић критиковала Кинезе. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Овако је некад говорио Александар Вулин:
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА