Најновије

СПРЕМА СЕ ТОТАЛНА ОФАНЗИВА: Још једна велика испорука руских тенкова распоређена на ратишта у Сирији! (ФОТО/ВИДЕО)

Велика испорука руских борбених тенкова Т-62М стигла је у Сирију и већ је распоређена у зонама сукоба са терористима Исламске државе.

Омиљени тенк сиријских војника: Т-62М (Фото: САА)

Највећи број тенкова, по свему судећи, задужила је 11. оклопна дивизија, која се тренутно налази на фронту источно од града Ал Сукна, на граници између покрајина Химс и Деир Ез Зор, али је пристизање нове механизације пријављено и на другим локацијама, пре свега у централној Сирији. Руска Федерација још од 2015. донира тенкове Т-62М Сирији и показали су се веома добро, пре свега поуданошћу у борбеним дејствима у потпуно различитим теренским условима. Штавише, Т-62 је постао омиљени тенк сиријских војника, а ратни инжињери у Дамаску константно проналазе начине како да га унапреде.  11. оклопна овом фотографијом се похвалила новом испоруком тенкова:
Russia Delivered New Batch Of T-62M Battle Tanks To Syrian Army

Зашто Сиријци толико воле Т-62, погледајте ОВДЕ. Руси су недавно у Алепо допремили и непознату количину својих најбољих тенкова Т-90, који су већ заузели позиције за пробој према западу те покрајине, о чему више можете да сазнате ОВДЕ. Велика количина тенкова која је у последњих недељу дана стигла из Русије у Сирију, као и заузимање позиција на недавно пробијеном коридору од Раке до Ал Сукне, наговештава да би у Сирији ускоро могло да дође до тоталне офанзиве САА на свим фронтовима у земљи који нису обухваћени споразумом о Зонаме деескалације. Погледајте компилацију чуда која руски тенкови праве у Сирији: Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Зашто Американци никако не могу да направе нови тенк
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА