Најновије

ПОПОВИЋ: Хрватска нека врати отету имовину прогнаним Србима

Услов за постизање и очување трајног мира и стабилности у региону јесте да Хрватска врати отету имовину и плати ратну одштету Србима прогнаним у "Олуји", изјавио је председник Српске народне партије (СНП) Ненад Поповић.

Ненад Поповић (Фото: Јутјуб)

"Војна акција Олуја била је чин нацизма, којим је заокружен континуитет геноцидне политике Хрватске према српском народу, започет за време НДХ и масовног убијања Срба у Јасеновцу и другим логорима широм Хрватске", навео је Поповић у писаној изјави.
Према његовим речима, Хрватска је једини савезник Хитлерове Немачке која никада није денацификована и кажњена за своје злочине почињене током Другог светског рата.
Због тога, сматра Поповић, званична Хрватска данас отворено велича "усташко-нацистичке поглаваре из периода НДХ и слави Олују, највеће етничко чишћење у Европи после Другог светског рата".
"Очигледно је да континуитет непријатељске политике Хрватске према српском народу никада није прекинут и зато Србија мора да учини све да заштити српски народ и његова права и економске интересе у Хрватској, како би се омогућио несметан повратак Срба на њихова вековна огњишта на територији Хрватске", закључио је Поповић.
Припрема се терен за издају, у коју би хтели да увуку све нас. Више о томе читајте ОВДЕ.
Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Ненад Поповић: Из буџета Србије 2,7 милиона евра за развој иновација
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА