Најновије

ТРИФУНОВИЋ ПРЕТИО НАПРЕДЊАЦИМА: : "Проћи ћете као ..."

Трифуновић поручио напредњацима да ће када падну са власти проћи као линчовани директор РТС-а Драгољуб Милановић.

Сергеј Трифуновић (Фото: Јутјуб)

Глумац Сергеј Трифуновић упутио је на друштвеној мрежи Твитер ужасне претње присталицама СНС-а и навео да ће их развлачити по улицама. Политичари, шокирани претњама познатог глумца, подсећају да ово није први пут да се присталицама напредњака прети насиљем.
Наиме, Сергеј Трифуновић, глумац и присталица бившег председничког кандидата Саше Јанковића, поново дивља на друштвеној мрежи Твитер. После скандалозних навода да ће се „попишати председнику на гроб”, глумац наставља да се са политичким неистомишљеницама обрачунава на бруталан начин.
Он је присталицама Српске напредне странке поручио да ће их развлачити по улицама када за то дође време...
- Ботови: кад ово прође, гледајте да уништите све трагове својих лажних профила, све што указује на прави идентитет. Развлачиће вас по улицама - написао је Трифуновић у свом статусу на Твитеру и ту се није зауставио.
- Ко год вас, ботиће, буде развлачио, развлачиће вас. Није се ни Милановић питао у оној тарапани ко га је све шутнуо у главу! - написао је он.
Миленко Јованов, потпредседник СНС-а, коментаришући скандалозан испад Сергеја Трифуновића подсетио је да ово није први пут да се прети насиљем.
- Ни најмање не сумњам да би припадници лажне елите желели да се физички обрачунавају са свима који не мисле као они. Није ово први пут да прете насиљем. То показује да су приче о томе како они желе демократију лажне, јер је јасно да они желе да сукобима и немирима дођу на власт, јер су схватили да их народ неће, али сам уверен да ће држава знати да заштити ред и мир и безбедност грађана - казао је Јованов.
Посланик Маријан Ристичевић је истакао да је та насилничка демократија тековина те такозване елите.
- За њих је промена власти силом демократија, а победа на изборима диктатура. После запишавања гробова и вређања мртвих мајки, ништа више ме не може изненадити од припадника „покрета слободних глисерџија“. Њихови планови су, изгледа, да нас Сергеј бије, а његов шеф Јанковић милује по коси. Мој одговор тим „финим, културним и васпитаним” је: „Батина коју чекате има два краја” - казао је за Ристичевић. Погледајте ОВДЕ шта је Дачић рекао о свом повлачењу. Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Овако је Трифуновић говорио на Јанковићевој конвенцији:

Бонус видео

Браћа Трифуновић о протестима и изборима:
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА