Најновије

АГЕНТ МИ6 ТВРДИ: Слободана Милошевића хтели су да убију у тунелу, као принцезу Дајану! (ВИДЕО)

У документарном филму агент МИ6 Ричард Томлинсон сведочи да је принцеза Дајана убијена по истом сценарију какав је припреман за бившег председника Србије и Југославије Слободана Милошевића.

Милошевић (Фото: Јутјуб)

Према његовој причи, Милошевићева лимузина са возачем је требала да има удес у мрачном тунелу где не би било сведока, а где постоји шанса за смртни исход. Заслепљујуће светло учинило би да Милошевићев возач изгуби контролу мад возилом, што би изазвало смртоносни судар.
Марко Ницовић, члан Светске асоцијације шефова полиције, рекао је да криминалистичка полиција прикупља податке и о таквим претњама.
- Један од атентата је спречен управо прикупљањем података. Према подацима планирано је пет атентата на Милошевића. Један од оних који је планирао атентат у Немачкој био је Албанац који је после био и оснивач ОВК-а. Криминалистичка полиција је скупљала податке које су били битни и за врх државе. Највећи број криминалистичких полицајаца је у томе, јер су они инфилтрирани у све слојве друштва - рекао је Ницовић.
Према његовим речима, Милошевић је био најјача политичка фигура и Британцима је одговарало да га смакну како би пољуљали и обавештајне службе у Србије које су и даље биле веома јаке.
- Милошевић је максимално избегавао појављивање у јавности и он је био државник који је најмање био на јавним скуповима. Тако је и избегавао атентате. Стране службе су хтеле да га елиминишу и због тога се није толико појављивао - каже Ницовић.
Дејан Лучић, геополитички аналитичар и писац, рекао је да постоје различити мотиви када се покушава извршити атентат на некога.
- Принцеза Дајана, тј. Краљевска кућа Ројал Трибунал, где је контролор свих обавештајних служби принц Чарлс, он је имао мотив, јер је његова бивша жена била трудна са једним муслиманом и то није смело да се дозволи. Значи, да би се извршио неки атентат мора да постоји неки државни разлог - наводи Лучић.
Лучић је додао да Британци увек понављају исти систем приликом извршења атентата. 
- Код њих увек постоји "жртвно јагње" и онај прави атентатор. Постоје две екипе, једна која се жртвује и налогодавци. Најопаснији атентати су они које раде усамљени људи. Чим имамо двоје-троје, онда се сазнаје - истакао је Лучић.
Ницовић је додао и то да је лично знао за пет атентата који су требали да се изврше на председника Милошевића.
Погледајте снимак њиховог гостовања на ТВ Пинку: Председник Србије Александар Вучић састао се данас са специјалним изаслаником председника Кине Менгом Ђиан Џоуом. Више о томе читајте ОВДЕ. Извор: pink.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Последњи интервију Слободана Милошевића пре одласка у Хаг
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА