Најновије

Mихило Јањић: Двери су штетне по друштво!

Mихило Јањић, један од лидера Српског народног покрета 1389, рекао је да тај покрет неће подржати најављени протест Двери и "Здраве Србије" испред телевизија са националном фрекфенцијом. Јањић каже да не може да сарађује са странком попут Двери која има блиску сарадњу и комуникацију са проеврпским партијама попут ЛДП Чедомира Јовановића.

Обрадовић испред ТВ Пинк (Фото: Јутјуб)

- Тужно је да наводну бригу за националну ситуацију показује човек коме је потомак усташе Пернара најбољи другар, који другује са америчким обавештајцима који су му у врху партије и који је манастире и хришћански живот заменио за техно журке са Белим у „Касини“. Мислимо да човек који је некада био тврди националиста, а данас је на истој бини са Чедомиром Јовановићем док се испред њега вијоре геј заставе, нема права да прича о националној угрожености и да не представља интересе ни Србије ни Срба - рекао је Јањић у интервју за Правду.

Михаило Јањић (Фото: Приватна архива) Он каже да на протест Двери гледа као на покушај да се спаси странка чији је рејтинг у паду а не на догађај од значаја за родољубиве снаге. - Да ли је ово протест за преживљавање странке која се распада услед његове драстичне промене или протест по директиви налогодаваца који су му заменили и свест и савест, свеједно је, сигурно је да то није прича коју ћемо подржати и коју желимо да подржимо, јер је сматрамо штетном по друштво, а наша је обавеза да препознамо „Бошка у јагњећој кожи“. Нисмо наивни! - каже Јањић. Читав интервју можете прочитати ОВДЕ. Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Милан Стаматовић и Бошко Обрадовић позивају на протест.
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА