Најновије

17 ГОДИНА ЧУВАН СНИМАК: Цецине стравичне муке у предвечерју Аркановог убиства! (ВИДЕО)

Ко је прави налогодавац ликвидације – још увек се не зна. Тог 15. јануара 2000. године испред “Интерконтинентала”, данашње "Цроwн Плазе", око 17 часова стала су два аутомобила.

Аркан (Фото: Јутјуб)

Из опела Калибре изишли су Драган Николић Гаги и Милан Ђуричић Мики, који су од раније били познати полицији.
Из другог возила, голфа, изашао је Зоран Николић Пегла, као и припадник Друге чете Првог батаљона полицијске бригаде СУП-а Београд, Доброслав Гаврић.
Пегла је остао на паркингу, док су ова тројица ушли у хол спремајући се да почине троструко убиство.
У холу хотела била је невиђена гужва. Аркан је седео у сепареу недалеко од рецепције. У хотел је дошао са супругом Цецом Ражнатовић, њеном сестром Лидијом и телохранитељем Звонком Матеовићем.
Док су сестре у пратњи Матеовића обилазиле бутике, Аркан је са друштвом седео у холу. Неколико минута после 17 сати, пришли су им Гаги и Мики.
Руковали су се са Арканом, изљубили са Мандом и кренули ка степеништу које је водило ка хотелским салама за банкет. Гаврић је сео у други сепаре, неколико метара иза леђа Аркану.
Минут касније, Гаврић је устао од стола. Испод капута је извадио пиштољ “ЦЗ 99″. Три метка испалио је Аркану у потиљак. На под хола у “Интерконтиненталу” падале су чауре, чаше, шоље и флаше, а гости су залегли на под склањајући се од рафалне паљбе. Полиција је на лице места дошла брзо, али не и Хитна помоћ.
Цеца и Лидија су, плачући и молећи за помоћ, вукле Аркана до излаза хотела. Цеца је затим покушала да наговори једног полицајца да службеним возилом одвезе Аркана до болнице. Одбио ју је јер није имао допуштење од претпостављеног. Коначно, Аркан је БМW-ом пребачен у Урегентни центар. Тамо је и званично проглашен мртвим.
- Притрчала сам сепареу и угледала згрушану крв на Жељковом левом оку које је било затворено. Зуби су му били избијени, а када сам га протресла, почео је да кашље и избацује крв из уста. Манда је седео погнут и крварио је из ока и уста, а Гарић је лежао поред сепареа и држећи се за стомак јецао: "Јој, јој". У једном тренутку чула сам Звонка Матеовића како виче: "Спусти пиштољ!"
- Окренула сам се и угледала младића у жуто-тегет јакни, како диже пиштољ са пода. Никада га више нисам видела - сведочила је Светлана Цеца Ражнатовић, својевремено током процеса. Погледајте ОВДЕ снимак старији од 20 година, Шешељ извадио пиштољ пред Драганом Мирковић, певачица пребледела! 
Извор: Еспресо

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Овако је изгледала свадба Цеце и Аркана
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА