Најновије

КАНДИДАТ ЗА ГРАДОНАЧЕЛНИКА БЕОГРАДА НУДИ РАДИКАЛНО РЕШЕЊЕ: Мигрантима у Србији дати сендвич и воду и усмерити их у "рај" звани ЕУ (ВИДЕО)

Кандидат за градоначелника Београда и посланик СРС Миљан Дамјановић рекао је да власт обмањује јавност да Србија има обавезу да прими мигранте и да та обавеза постоји само за земље које су у окружењу у односу на ону из које мигранти долазе. Дамјановић је објаснио да је Србија, пропорционално броју становника, примила четрнаест пута више миграната него Немачка.

Избеглице (Фото: Јутјуб)

Дамјановић каже да је мигранте требало сачекивати на граници и уз сендвич и воду усмерити их ка западној Европи и "рају званом ЕУ". Дамјановић је рекао да је у градовима где постоји велики број миграната погоршана безбедносна ситуација, да држава скрива број напада миграната на држављане Србије и да се непотребно троше буџетске паре за њихово збрињавање у Србији.

Дамјановић је данас у Обреновцу разговарао са грађанима и представљао програм СРС везано за проблем решавања мигрантске кризе. Како Дамјановић коментарише могуће противкандидате на градским изборима погледајте ОВДЕ. Извор: Ослобођење

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Александар Шешељ полаже заклетву за народног посланика.
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА