Најновије

НАЈВЕЋА ОФАНЗИВА ТЕРОРИСТА 2017! СИРИЈЦИ БРОЈЕ ПРЕКО 100 МРТВИХ: Пала деоница Шула-Џабалија, угрожена и Ал Сукна! (МАПА)

Терористи Исламске државе извели су офанзиву широког фронта на положаје САА дуж аутопута Палмира-Деир Ез Зор.

Терористи у јуришу (Фото: ЈуТјуб)

Према најновијим извештајима које из минута у минут избацује терористичко гласило Амак, главосече су до сада успеле да заузму четири села на  аутопуту, између Ал Сукне и Деир Ез Зора. Према њиховим наводима сиријске снаге претрпеле су велике губитке током овог напада. Наводно, терористи су до раних вечерњих сати успели да убију више од стотину сиријских војника и четири тенка.

Након освајања овог потеза на ауопуту, терористи су се окренули према Ал Сукни и у јуришу заузели и стратешка узвишења на северном ободу града, након чега су заузели и раскрсницу на улазу у град. Иако највећи напад Исламске државе ове године, за сада, није потврђен од стране сиријских званичника, војни извори тамошњих медија тврде да је велико појачање већ на путу према угроженом подручју и да неће дозволити пад Ал Сукне. У Деир Ез Зору пронађено је легло Украјинских плаћеника. Погледајте ОВДЕ. Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Сиријска армија ослободила ја Ал Сукну почетком августа:
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА