Најновије

Гордан Кичић у филму који већ интригира јавност: Шта се догоди кад амбициозна мајка хоће од ћерке да направи звезду по сваку цену! (ВИДЕО)

Комедија "Патуљци са насловних страна", имаће своју премијеру 17 јануара,.а на редовном биоскопском репертоару, наћи ће се већ од 18 јануара.

Патуљци са насловних страна (Фото-јутјуб)

Николин живот почиње да се мења у тренутку када смишља како да од младе девојке коју гура њена амбициозна мајка, направе звезду. Смештају јој скривену камеру која се отима контроли и он почиње да се пита: је ли све то уствари намештаљка, скривена камера коју подмећу њему? Када се увери да су одређене околности ипак стварне, принуђен је да спасава сопствену кожу на начин на који једино и зна, помоћу реалитy програма. Али, он мора да разлучи најважније: да ли је цео његов живот један велики реалитy? И шта је у свему стварно, а шта само измишљотина која доноси рејтинге? Никола, кога игра Гордан Кичић, има четрдесетак година и водећа је звезда реалитy програма који се зове ’’Три минута славе’’. У пракси то изгледа тако што он безобразно вређа људе који се на тај шоу пријаве, и због тога је јако цењен и одлично плаћен. Његове злобне и отровне речи магнетски привлаче гледалиште и рејтинге дижу до небеса. Осим тога, он смишља и разне друге реалитy формате, као и разне скривене камере. Његов живот је реалитy програм. Његов најбољи пријатељ Зоран, кога игра Борис Миливојевић, је власник агенције која се бави производњом разних реалитy формата, а жена његовог пријатеља Мира, коју глуми Тамара Крцуновић је његова једина љубав из младости, што, наравно, нико осим њих двоје не зна.
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА