Најновије

БУРНО У РС: Да ли је владин хеликоптер возио Светлану Ражнатовић? (ФОТО)

Посланички клуб Партије демократског прогреса (ПДП) у Народној скупштини Републике Српске (РС) затражио је данас од Владе да хитно одговори да је ли тачно да је хеликоптер РС у новогодишњој ноћи довезао певачицу Светлану Цецу Ражнатовић у приватни ноћни клуб у Бањалуци.

Светлана Ражнатовић Цеца (Фото: Јутјуб)

Посланици ПДП захтевају хитан одговор на питање за које тачно потребе је 31. децембра 2017. и 1. јануара 2018. године коришћен хеликоптер у власништву Републике Српске, а који је под директном надлежношћу Кабинета председника РС, преноси Klix.ba.
"С обзиром на то да су се појавили скандалозни медијски написи, као и фотографија која то доказује, на којима се јасно види да је хеликоптер Хеликоптерског сервиса РС довезао певачицу Цецу Ражнатовић на наступ у ноћни клуб, у власништву људи блиских Милораду Додику, од Владе РС тражимо да разјасни да ли ће и на који тачно начин бити оправдано трошење новца за овај лет", наводи се у саопштењу ПДП-а.
Истовремено, из Српске демократске странке (СДС) данас су најоштрије осудили то што Влада РС злоупотребљава Хеликоптерски сервис за потребе доласка певачице Светлане Цеце Ражнатовић на новогодишњи наступ у приватном угоститељском објекту у Бањалуци, наводи Фена.

Mi stizemo u BL-ku!👏🏻A moja veeeelikaaaaa beba spava......🎄

A post shared by CECA (@craznatovic_official) on Dec 31, 2017 at 6:57am PST

"О доласку Цеце Ражнатовић на наступ у приватни угоститељски објекат у Бањалуци, хеликоптером плаћеним новцем грађана РС, сведоче фотографије и снимци на Фејсбук и Инстаграм профилима српске певачице",  саопштено је из ове странке. 
У саопштењу СДС се подсећа да је у августу 2017. године Влада задужила РС за 9,4 милиона КМ за куповину новог хеликоптера. 
"Кредитно задужење за нову летелицу Хеликоптерског сервиса платиће грађани РС. Питамо Владу да ли грађани из својих већ одавно празних џепова треба да плаћају приватна путовања појединаца", наводи СДС.
Такође, истиче да је крајње непримерено и незаконито коришћење јавних ресурса РС за приватне потребе, "а све по налогу Милорада Додика који је још једном показао сву своју бахатост и тежњу да имовину РС третира као свој приватни посед". 
Додику СДС поручује "да може како хоће, али не може до кад хоће, јер 2018. године промене долазе, а са њима и преиспитивање вишегодишње бахатости њега и његове криминалне дружине".
Погледајте ОВДЕ најновији снимак претучених Хрвата у Београду.
Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Овако је било на дочеку у Бањалуци.
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА