Најновије

БЕЛИ ИЗЛАЗИ СА НОВОМ ЕКИПОМ НА ИЗБОРЕ! Прелетачевић има резервни план!

- Не мислим да је прекид сарадње са одборничком групом “Бели - само јако” у Младеновцу нешто што ће на београдским изборима значити мање гласова. Правимо места за нове људе - каже Лука Максимовић, који стоји иза фиктивног лика Љубише Прелетачевића Белог.

Прелетачевић има резервни план (Фото: Јутјуб)

Претходне недеље Грађански покрет “Бели - само јако” саопштио је да се ограђује од будућег деловања њиховог медијски најпрепознатљивијег члана Луке Максимовића. Спекулације да је дошло до раскола у групи која је била главно изненађење, освојивши велики број гласова на локалним и председничким изборима, прекинули су и покрет и Максимовић. Обе стране оградиле су се да је у питању само подељено мишљење да ли учествовати у политичком животу ширем од локала. На београдске изборе Лука Максимовић изаћи ће са новом екипом, састављеном од његових вршњака, колега и музичара.
- Одборничка група хтела је да остане у Младеновцу, али су ми ранији резултати показали да не треба да станемо. Имамо шансу да се чује глас наше генерације, зашто не бисмо изашли са локала - прича Максимовић и додаје да тиме не сматра да је са новим сарадницима ослабљен и не рачуна на мањи број гласова.
Квоте у кладионицама на будућег градоначелника од 100 и 200, које му предвиђају песимистичније резултате на изборима, такође не сматра меродавним.
Максимовић у целости негира информацију која се појавила у медијима да је некадашњи градоначелник Београда и бивши лидер ДС-а Драган Ђилас иза раскида његове сарадње са покретом “Бели - само јако”.
Тврдње да се на овај потез одлучио након што га је одбио да га подржи у коалицији на изборима такође оповргава.
- Не може Љубишу Прелетачевића Белог нико да расканта. Прича да је Ђилас разбуцао Белог да би се домогао његових гласова нема везе са животом. Такође, није ни могуће да је он, како кажу, разбуцао екипу, нити било ко други, кад сам ја тај који је изашао из целе те приче. Покрет је настао са идејом да људи дају идеје. Нисам битан ни ја, ни одборници, већ људи. Нисам хтео да останем у оквиру Младеновца, да се учаурим, хтео сам да отворим карте и нађем нову екипу - прича Максимовић.
Максимовић додаје да нема ништа против многих политичара као личности, већ начина на који су у политици, да не жели ником да се “прода” и да ствари ради другачије.
- Немам ја спремну екипу, јер то није циљ, да ја будем градоначелник или председник, него да ми једног дана пронађемо неког ко би могао да врши ту функцију. Да искористимо потенцијал Белог и да отворимо простор другим људима - објашњава Максимовић и очекује да ће ово бити најпрљавија кампања и да је ово тек почетак.

Прелетачевић и без Прилепка

На локалним, а потом и председничким изборима, Прелетачевића је пратио такође фиктивни лик, његова десна рука, верни Небојша Прилепак, којег је тумачио Младеновчанин Стефан Гајић. Ипак, на београдским изборима Бели је без Прилепка.
- Гајић ми је био велика подршка на председничким изборима, међутим, он је одавно рекао да је он само на локалу - објашњава Максимовић. Русија спремна да обузда нову војну стратегију Америке. Више о томе читајте ОВДЕ.
Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Интервију Вучића:  О аеродрому "Никола Тесла", односима са Српском православном црквом, плановима за Косово, путу у Европу и београдским изборима
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА