Најновије

ЗАПАЛИЛА ДРУШТВЕНЕ МРЕЖЕ: Стриптизета у јутарњем програму на националној ТВ показивала како се користи вибратор! (ВИДЕО)

У Јутарњем програму на Пинку који су водили Сарапа и Деа тема је, између осталих, било и питање да ли је употреба сексуалних помагала у Србији табу, будући да продаја тих производа у нашој земљи доживљава успон.

Бранка Блек Роуз (Фото: Јутјуб)

Наиме, гости су се у једном сегменту емисије Јутарњег програма бавили тиме колико употреба сексуалних помагала утиче на сексуалност и да ли је то у Србији табу тема.
Као саговорници гостовали су професор доктор Александар Милошевић, доцент и сексолог Данијела Тиосављевић уједно и психијатар клинике Клиничког центра и Бранка Блек Роуз, стриптизета.
- Жалосно је да у 21. веку сексуална помагала буду табу тема, морам да напоменем да су кроз историју од доба Хипократа постојали вибратори и сексуална помагала, морам да кажем да су се тада тако лечиле хистеричне жене - рекла је Бранка Блек Роуз.
Доцент Тиосављевић је објаснила:
- Сфера сексуалности је једна од најеминентнијих, најскривенијих, најинтимнијих тема, вема битна за људско функционисање, препознавање себе као бића, идентификовања себе у смислу рода и полне припадности и једна сфера која би радо да се преспава посебно од стране оних који имају одређене дисфункције у овој области функционисања, јер је сексуалност сфера која је извор енормног задовољства. Битно је о овоме говорити што више и разбити одређене заблуде.
На питање како психологија објашњава сексуална помагала, сексолог Данијела Тиосављевић је елаборирала:
- Сексуална помагала ми сексолози користимо у раду са нашим клијентима, то јест нашим пацијентима који имају одређене психосексуалне дисфункције различитих врста.
Професор доктор Милошевић је истакао:
- Сваки табу који постоји требало би на научни начин полако да се отвара, јер ви ако преведете табу у било шта што је искључиво и најбоље, то ће почети сви да користе као дрогу. Ми морамо прво да решимо проблем беле куге у Србији и да решимо проблем сексуалности и комуникације која је нарушена потпуно, непознавање међу људима, па тек да у секундарном делу уз стручну подршку решимо проблем ако је потребно да се користе и помоћна средства.
Потом је Бранка Блек Роуз представила широку палету сексуалних помагала, од бича до вибратора, уз детаљно објашњење како се сваки употребљава.
Ово је изазвало праву пометњу на друштвеним мрежама, посебно на Твитеру. Реакције су махом биле негативне, а поткрала се и нека, донекле, комична.
Прочитајте ОВДЕ секси снимак које наше певачице се појавио на порно сајту?
Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Најпродаваније играчке у секс шоповима су...
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА