Најновије

РАДИКАЛИ: Ево којe ћемо проблеме грађана наставити да решавамо!

Кандидат Српске радикалне странке за градоначелника Београда, Миљан Дамјановић, обишао је данас насеља на левој обали Дунава која припадају Општини Палилула.

Дамјановић у посети Палилули (Фото: СРС)

Заменик председника Општине Палилула, Дарко Пауновић, упознао је Дамјановића како са проблемима на општини, тако и са оним што је урађено у претходних 18 месеци откако је Српска радикална странка део власти на Палилули.
„Српска радикална странка је тражила да се из капиталног буџета, који је добијен од града Београда, део у вредности од 100 милиона динара искористи за асфалтирање путне инфраструктуре. Асфалтиране су 42 улице на левој обали Дунава у току 2017. године. Ми ћемо, као Српска радикална странка, инсистирати на томе да се настави са овим пројектима и у наредној години, као и у години која долази након ње, да би се све оно што никада није било покривено асфалтом коначно завршило у току ове године. Морам да напоменем и чињеницу да смо такође подржали иницијативу и да смо успели у 2017. години да пресвучемо рециклираним асфалтом негде око девет километара атарских путева на територији Борче, Овче, Крњаче и Прелива,“ истакао је Пауновић.
Прочитајте ОВДЕ како је то Бошко Обрадовић жестоко оптужио Вучића?
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Миљан Дамјановић: Историја ће судити о томе колики је Вучић издајник!
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА