Најновије

ИЗГУБИТЕ ЈЕДАН КИЛОГРАМ ДНЕВНО: Ова 2 састојка биће вам довољна да вам сви завиде на линији!

Килограме можете да изгубите и без досадног вежбања у теретани. Све што је потребно је да поставите себи циљ и да пратите ову дијету.

Илустрација (Фото: pixabay.com)

Губитак килограма тешко се дешава преко ноћи и захтева много одрицања и пожртвованост.  Али, лимун дијета може бити право решење уколико себе не можете да натерате на свакодневне исцрпљујуће вежбе.
Можете да пратите систематизовани план и да мршавите један килограм дневно све док не достигнете жељену тежину.
Ово је дијета коју можете да држите само док не дођете до жељене килаже, а онда морате да станете. 
Према истраживањима, лимун помаже да се брже сагоре масти у вашем организму и ако сте се питали како да брзо изгубите масти онда је ово одговор за вас.
Брза лимунада дијета има доста добрих ефеката на тело јер као детокс дијета елиминише токсине и појачава имуни систем. Помаже у варењу, кардиоваскуларном систему, чисти кожу и успорава старење.
Ако помешате мед са лимунадом, онда је то још боље јер мед даје организму неопходну енергију, смањује жудњу за слаткишима, помаже варењу и обезбеђује доста хранљивих материја телу које су потребне како бисте имали енергију за вежбање.
Ова дијета подразумева да попијете 4 чаша лимунаде у одређеним периодима током дана. Током дијете не смете да конзумирате слаткише, шећер и сокове.
Лимунада мора да буде свеже спремљена кући и то са медом, никако са шећером.

Ово је савршени рецепт:

8 чаша воде;
 сок од 6 лимуна;
 пола шољице меда;
неколико коцкица леда;
10 листова нане
Вода не сме да буде врела већ на собној температури. Помешајте све састојке и оставите их у фрижидеру да се охладе пар сати.
Ујутру попијте једну шољу лимунаде на празан стомак 30 минута пре доручка. Око 11 сати попијте још једну часу, поједите једну банану и 50гр бадема. За ручак смете да узмете салату и да је зачините само маслиновим уљем и соком од лимуна. Око 16 часова попијте још једну чашу лимунаде и поједите неку воћку. За вечеру вам саветујемо неколико кришки лимуна са зеленом салатом и грилованом рибом. Последњу чашу лимунаде попијте два сата пред спавање.
Док сте на овој дијети избегавајте хлеб, кромпир и пиринач. Једите слободно беланца, месо, а избегавајте масну и брзу храну и газиране напитке.
Избегавајте да спавате на леђима и вежбајте 40 минута дневно јер вам дијета сама неће помоћи да дођете до жељених резултата. Не мерите се сваког дана да видите колико сте смршали, дајте себи мало времена.
Како да се решите главобоље на природан начин погледајте ОВДЕ.
Извор: Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Најтраженија дијета у 2017: За седам дана скида 7 килограма
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА