Најновије

ЈАНКОВИЋ: Ђилас је главни човек за крађу на изборима

За мање од годину дана дошло је коперниканског обрта у ставу Саше Јанковића према Драгану Ђиласу. Тако барем тврди Кристина Ковач, некадашња блиска сарадница и потписница Апела 100, која је здужно подржала Јанковића на прошлогодишњим председничким изборима. Наиме, садашњи лидер ПСГ је тада означио Ђиласа као главног човека за крађу на изборина, да би га сада подржао у кампањи за градоначелника Београда и рекао да је он најбољи кандидат за ту функцију.

Јанковић (Фото: Медија центар Београд)

Кристина Ковач, која је разочарана потезима Саше Јанковића, одлучила да напусти Покрет слободних грађана, поделила је на свом твитер налогу, информацију коју јој је Јанковић рекао у поверењу после прошлогодишње конвенције у Новом Саду.
- Садашњост: "... са пуним поверењем Драган Ђилас". Рез на јек предс. кампање, ручак после конвенције у Новом Саду, апелаши 100 и њих двоје. Он, тоном "у поверењу" - "Ђилас је главни цовек Снс за организовање крађе на изборима". И сад не треба да ми буде фуј све заједно? Како? - написала је Ковач.

Конвенција је одржана 25. марта прошле године, уочи председничких избора, на којима је Јанковића, између осталих подржала Ковач. Међутим, у наставку политичке каријере Јанковића, њена подршка је изостала, као и других са листе Апел 100. Она је то између објаснила променом става и мишљења лидера ПСГ. Тако се и сада надовезала на први твит.
- И да се разумемо, овде се уопште не осврћем на (не)истинитост информације, то је потпуно небитно. Битна је превртљивост - такође је написала ова композиторка.

Дикић, направио је „дил“ са тужилаштвом и биће пуштен из затвора. Више о томе читајте ОВДЕ. Извор: Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Јанковић о Оливеру Ивановићу
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА