Најновије

КИША ПРОЈЕКТИЛА НАЈАВИЛА ДОЛАЗАК НОВОГ ГЕНЕРАЛА У ХАРАСТУ: Ово је Асадов ватрогасац који треба да сломи терористе (ФОТО/ВИДЕО/МАПА)

На фронт у Харасти у Источној Гути, тренутно најужаренију тачку рата у Сирији, стигао је генерал Џумал ал Јасим који је именован за команданта операција на истоку Дамаска.

Источна Гута (Фото: Јутјуб)

Генерал ће предводити предстојећи контра-напад који има за циљ деблокаду опкољене базе моторизоване бригаде и враћање свих позиција које су предходних дана заузели терористи Ахрар ал Шама.

Генерал Јасим ће предводити војнике 4. дивизија, Штити Каламуна, Јединице за специјалне мисије и неколико јединица Републиканске гарде које имају за циљ да разбију офанзиву терориста.

Генерал Јасим је командовао великим бројем операција САА међу којима су најзначајније битка за базу Т-4 против Исламске државе и деблокада базе Ал Сен у источном Каламуну.  На фронт у Харасти стигла је и 42. бригата 4. дивизије која је пребачена из Западне Гуте након што је САА ослободила џеп око Беит Џина. Aвијација и артиљерија САА кренули су са жестоким бомбардовањем положаја терориста код Харасте, који су прпрема за предстојећи напад. O нападу на руску базу Хмејмим у Сирији и руским губицима читајте ОВДЕ. Поруку команданта Иранске Републиканске гарде демонстрантима погледајте ОВДЕ. Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Заробљени терориста у харасти плаче и виче да је невин.
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА