Најновије

Ако ово радите током секса, баш сте лоши у кревету!

Постоје грешке које мушкарци треба да избегавају током секса. Занимљиво је да те погрешне потезе они често доживљавају као проверен начин да партнерки приуште врхунско уживање.

Илустрација (Фото: скриншот)

Листу грешки је саставила Клер Кавана, коауторка књиге "Moregasm: Babeland's Guide to Mind-Blowing Sex" и по њој највећи пропусти мушкараца су:

Хвалисање величином пениса

Сугуран да ће откривањем импозантне величине свог полног органаимпресионирати партнерку, мушкарац овим потезом само оставља утисак привидно арогантног мушкарца, који великом бројком прикрива несигурност.

Жене најчешше након хвалоспева побегну. Ако пак интересовање жене буде јаче од грешке мушкарца, Клер саветује следеће: "Реците му да је за вас савршен такав какав јесте и откријте му у чему греши".

Инсистира на оргазму

Кад ово ради, поново постиже контраефекат. Жени инсистирање ове врсте ствара огорман притисак, а посебно на њу негативно утиче питање усред секса: "Због чега још ниси доживела оргазма?".

Чим се ове речи чују у спаваћој соби, секс се прекида.

Сексолог зато саветује да партнери творено причају због чега врхунац изостаје, и да  никако не беже од испробавања нових сексуалних техника.

Избегава клиторис

Велики број мушкараца заборавља да жене оргазам доживе и стимулацијом клиториса. Ако он често избегава овај део интимне зоне своје партнерке, она треба да му без размишљања приговори због тога.

Клер на високо место ставља бригу мушкарца да сексуално задовољи парнерку. Уколико то упорно не жели, сексолог поручује жени да стави тачку на везу са њим.

После секса одмах узима мобилни телефон

Женама је некад сметало то што он након секса утоне у сан, а данас им смета што одмах након сексуалног односа узима  мобилни телефон и почне да сурфује нетом.

Кавана истиче да он сме да узме телефон само у хитном случају!

Којих су то 10 чињеница о доги пози за које мали број људи зна погледајте ОВДЕ.

Извор: Блиц жена

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Снимак секс Луне и Слобе

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА