Најновије

РУСКИ ИМПЕРАТОР ГАЗИ СВЕ РЕДОМ! Уз српску песму и заставом на раменима, чувени Фјодор пребио Амера за 90 секунди (ВИДЕО)

Руски ММА борац Фјодор Јемелијаненко, нокаутирао је већ у првој рунди Американца Чејла Сонена на спектаклу “Белатор 208” у Њујорку и пласирала се у финалу овог такмичења где га чека Рајан Бадер.

Фјодор (Фото: Јутјуб)

Иако је зашао у пету деценију живота, Рус је и даље непобедиве, а надимак који носи "Руски император", још једном је оправдан на великој сцени.

Емелијаненко је у ринг ушао, као и увек пре, уз песму владике Николаја Велимировића "Вера вечна", па су ти стихови православља одјекивали халом у Њујорку док је он улазио у октагон. Фјодор је од старта борбе доминирао и бруталним ударцима натерао ривала на предају. Рус је после меча био емотиван и прокоментарисао:

- Чејл је ударао снажно и показао је да се добро припремао. Хвала Богу нисам се уморио и још могу да се борим. Он је сјајан и веома снажан борац, имао сам прилику да га гледам током отвореног тренинга. Он је веома добар и озбиљан ривал – рекао је Фјодор по завршетку борбе.

Било је веома занимљиво по завршетку меча, када су његови пријетељи из тима ушли у ринг огрнути српском заставом и улепшала победничку ноћ руског шампиона. 

Фјодор је иначе велики пријатељ наше земље, што је и у неколико наврарта доказао. Он је оличење истинксог руко-српског пријатељства који постоји вековима уназад.

Новак Ђоковић освојио је титулу на Мастерсу у Шангају. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА