Најновије

ШЕШЕЉ КУПУЈЕ КУЋУ У ПРЕШЕВУ И КАЖЕ: Ево који је најбољи начин да се раздвоје Албанци и Срби на Косову! (ФОТО/ВИДЕО)

Председник СРС Војислав Шешељ је у јутарњем програму "Добро јутро Србијо" на Хепи ТВ објаснио како би раздвојио Албанце и Србе на Косову, а онда најавио и да планира да купи кућу у центру Прешева.

Војислав Шешељ (Фото: Јутјуб)

 

(Фото: Јутјуб)

- Нема разграничења, Косово и Метохија је Србија. Ово је по мом мишљењу начин да се раздвоје Срби и Албанци на Косову. Аутономија албанске мањине у Србији може да буде врхунска, да Албанци буду сасвим самостални у решавању својих питања. Српске четири општине на северу се не доводе у питање. То су Косовска Митровица, Витина, Лепосавић, Ибарски Колашин. Ту је хомогена српска својина укључујући и Газиводе које је потпуно српско, ми смо га изградили. Копаоник је потпуно заштићен, Трепча није заштићена цела, рекао је Шешељ али га је водитељ Миломир Марић исправио: 

- Али немамо улаз из Србије!

- Ископаћемо Марићу, ако треба сто улаза, немој ме с тим детаљима! Мора постојати копнена веза између села на КиМ и Патријаршије. Дечани би морали имати екстратериторијалност. Проблем је Велика Хоча која је мало острво и нема начина да се припоји асоцијацији српских општина у територијалном смислу али треба да се заштити, јер има и много српских цркава. Затим Штрпце које би морали да заштитимо такође на све друге начине. Нема разговора о Прешеву, Бујановцу и Медвеђи! Тамо где су удаљена села, да се цивилизовано размени становништво. А ја планирам да ускоро купим кућу у центру Прешева! И нема шансе да је неко сруши! Настао би хаос! 

Погледајте шта је још рекао.

Шешељ жестоко о Скоту и Вучићу. Прочитајте ОВДЕ шта је све рекао.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА