Најновије

''БРНАБИЋ РАДИ ЗА ХРВАТСКУ СЛУЖБУ'': Ного прети смрћу Вучићу и Брнабићевој (ВИДЕО)

Уколико је парафирала овај споразум, она треба да буде обешена истог часа на Теразијама. А поред ње и обешен Александар Вучић – рекао је посланик Двери.

Срђан Ного (Фото: Јутјуб)

Посланик Двери Срђан Ного је у емисији на Јутјуб каналу запретио смрћу председнику Србије Александру Вучићу и премијерки Ани Брнабић.

Ного је у изјави једној медијској кући на Yоутубе каналу, рекао да је, према његовим сазнањима, Ана Брнабић већ парафирала Даблински споразум са ЕУ о мигрантима, и да, "уколико је парафирала овај споразум, она треба да буде обешена истог часа на Теразијама. А поред ње и обешен Александар Вучић".

"Уколико је Ана Брнабић, заиста парафирала Даблински споразум, а ја имам неке податке да јесте, онда Брисел Србији може испоруцити милион и двеста хиљада миграната", рекао је Ного.

Очекујем од надлежних органа да хитно реагују на отворене претње смрћу председнику Александру Вучићу и премијерки Ани Брнабић, јер позиви на насиље са којима је без икаквог устезања и ограде у јавност изашао народни посланик Двери Срђан Ного јесу несумњив напад на државу и друштвени поредак, изјавио је вечерас потпредседник Главног одбора СНС Марко Ђурић.

Ного је у емисији такође изнео оптужбе на рачун премијерке Ане Брнабић да она ради за хрватску службу и да за време њеног постављања на ту функцију нико није извршио њену безбедносну проверу.

"После позива на силовање премијерке упућених из Савеза за Србију, од којег се нико из тог блока до данас није извинио председници владе и јавности, са исте адресе стигао је отворени позив на преврат и погубљење демократски изабраних представника власти, на шта би, за почетак, морао да реагује парламент чији је Ного члан", указао је Ђурић у саопштењу.

Он је упозорио да је опозиција у Србији олако почела да прети силовањима и вешањима, охрабрена чињеницом да, како каже, ниво демократије и личних слобода никада није био већи него од тренутка када је на власт у овој земљи дошла Српска напредна странка, али истиче да је тако нешто недопустиво у било којој демократској држави.

"Степен некултуре и агресивности који готово свакодневно показују представници Савеза за Србију је прешао све границе толеранције једне умерене и демократске власти, и у интересу грађана и државе коначно се мора повући црта између слободе говора и дивљаштва", истакао је Ђурић.

Он је поручио и да грађани Србије морају одлучном реакцијом државе да буду оспокојени и уверени да "бахати насилници из Савеза за силовање и линч никада неће бити у прилици и да релизују своје претње".

Да ли је Кајл крив зато што је Скот, погледајте ОВДЕ.

Извор: Танјуг/Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Ного: Да ли је Ана Брнабић потписала Даблински споразум?

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА