Најновије

Драма о две породице: Живот исткан од снова у суровој стварности!

Хулија Наваро је шпански новинар и писац. Више од три деценије радила је у најпрестижнијим медијским кућама, а "Врт наде" је књига која је наишла на одличан пријем код читалачке публике.

Фото-Вулкан

Езекијел Цукер дочекао је старост у Израелу. Када млада Маријана Милер дође да истражи прошлост његове породице, куцнуће час да Езекијел открије тајне које је чувао читавог живота. Његова приповест је сведочанство о изгубљеној домовини, љубавима које се распршују попут магле у освит петроградског јутра и непријатељима који постају више од породице.

У сумрак XИX века, Самуел Цукер напушта Русију, једину отаџбину коју је икада познавао, бежећи од прогона због свог јеврејског порекла. Креће пут Обећане земље, у потрази за животом какав му је у трену одузет. Тамо купује земљу од Ахмеда Зијада, главешине арапске породице,  човека који му постаје више од брата. Њихово пријатељство нераскидиво ће повезати наредне генерације у свету који од њих захтева само међусобну мржњу.     

Док Маријана слаже делиће слагалице која чини испреплетану повест Цукерових и Зијада, помаља се слика живота у разореној земљи, мозаик недаћа, издаје и освете, немогућих љубави и драгоцених тренутака истинске среће. 

Из маестралог пера Хулије Наваро настао је свет незаборавних ликова спремних да се боре за своје снове, савремени класик који у себи чува много више од једног романа.  

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА