Најновије

Фестивал филма о животињама “Лајка” од 9. до 11. октобра!

Еколошки и биоетички фестивал за ослобођење животиња.

Удружење “Слобода за животиње” и Дом омладине Београда од 9. до 11. октобра организују први Фестивал филма о животињама ЛАЈКА.  Програм, који ће обухватити пројекције филмова и разговоре, биће одржан у Клубу Дома омладине, а улаз је слободан.

Фестивал је осмишљен са јасним циљем промовисања права животиња, али и едукације публике – како о насиљу над животињама, тако и о стратегијама активизма и борбе против тог насиља.

На фестивалу ће говорити професори, предавачи, активисти и едукатори из Америке:  др Вил Татл,  који је светски познат по бестселеру “Исхрана за мир у свету” ,Тобијас Лине, активиста и професор критичке анималистике на Универзитету Лунд у Шведској, као и  активисти и професори из Словеније, Хрватске, Грчке и Србије.

Фестивал је у потпуности непрофитан, осмишљен као колективни активизам и учешће  свих: како предавача тако и публике, а улаз на све садржаје је слободан и бесплатан. “Лајка” фестивал филма о животињама настоји да омогући потпуно отворену и свима доступну платформу за ширење веганске поруке, знања и значајних информација о поспешивању живота и здравља животиња, људи али и еко-система читаве планете.

Извор:Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА