Најновије

"Стопалићи" пуне биоскопе, а деци враћају осмех на лице!

Анимирана пустоловина за све узрасте са звезданом глумачком поставом и оригиналном музиком , „Стопалићи”, окреће мит наглавачке када паметни млади јети проналази нешто што мисли да не постоји - човека. Вест о Стопалићима узнемирује ову једноставну заједницу јетија и тера их да се запитају шта још постоји у великом свету изван њиховог снежног села у новој причи о пријатељству, храбрости и радости откривања.

Фото-БЛИТЗ ФИЛМ

Шта ако нешто што мислите да не постоји, мисли да ВИ не постојите? 
Шта ако су легенде о дивовским јетијима истините – о њиховој густој длаци, громком гласу и огромним стопалима – попут прича које они причају о нама…само обратно. За њих ми смо бездлаке мале звери с крештавим гласом и невероватно малим стопалима. И непостојимо. Тј. док један јети не угледа човека својим очима и почне да верује. 
    То је велика идеја на којој су настали „Стопалићи,” весела, духовита, породична авантура смештена у снегом завејаном свету изнад облака, која почиње када се човек по имену Перси сретне лицем у лице с јетијем по имену Миго. Овај невероватни сусрет почетак је неочекиваног путовања које ће отворити њихова срца, натерати их да преиспитају свој начин размишљања и показати им да у животу постоји више од оног што су мислили да постоји. 

Извор:Правда


 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА