Најновије

"Сунце иза бедема": Прича о злостављаној и малтретираној Марјам!

"Сунце иза бедема" открива нам неки другачији свет потпуно другачији од нашег и снажну причу о једној посебној жени!.

Фото-Вулкан

Још као девојчица, Марјам је одлучила да се бори против репресије коју је као жена трпела у Авганистану. Премда је одрасла у имућној породици, Марјам је била сведок страшне судбине своје мајке, баке и три тетке, и одувек је жалила што се није родила као мушкарац. Као и многи млади људи из Кабула, била је у шоку када су Руси напали њену земљу. После пркосне борбе, била је принуђена да побегне из Авганистана како би спасла голи живот.
Иако јој је нови живот у Америци био надохват руке, њен отац имао је другачије планове: уговорио јој је брак с Авганистанцем за ког ће се испоставити да је насилан и плаховит. Злостављана и психички малтертирана, Марјам коначно проналази утеху у новорођеном сину.
Када је пробала да побегне, муж јој је отео сина и забранио јој да га виђа. Слушајући потресне приче о грађанском рату и репресији у Авганистану, Марјам ће провести године у потрази за изгубљеним дететом.
Смештена у разорену земљу, књига Џин Сасон, прослављене ауторке Принцезе Султане, доноси причу о једној одлучној жени која је спремна на све како би освојила слободу и била једнака са мушкарцима.   

Извор:Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА