Најновије

У вихору сећања: Судбина жене која је желела да живи слободно или не живи уопште!

Страствена авантура " У вихору сећања", испричана је кроз незаборавне ликове чији животи граде чудесан портрет историје бурних година XX века.

Фото-Вулкан

Ремек-дело о судбини величанствене жене која је желела да живи слободно или да не живи уопште.

Игром судбине, новинар Гиљермо добија јединствену прилику да оживи причу свог далеког претка, доња Амелије Гарајоа. Полако креће њеним стопама, улази у траг особама које су је познавале и реконструише њен живот из темеља. Заробљена страшћу, Амелија је постала мистерија оног дана када је напустила мужа и дете, у потрази за срећнијим животом. Као велики револуционар и припадница високог друштва, супруга и љубавница, шпијун и убица, пробијала се кроз живот у складу са својим принципима, суочавајући се са сваким изазовом. Остављајући иза себе много патње, проливених суза и страствених љубави, постала је заточеник и жртва сопствених идеала.

Избледеле, отргнуте стране једног чудесног живота биће поново исписане, испуњене бојама и звуковима најлепших светских градова, од Мадрида, Барселоне, Париза, Буенос Ајреса, Мексика, Москве, Лондона, Берлина и Варшаве, са кратким предахом у Каиру, Лисабону и Њујорку.

Извор:Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА