Најновије

ВОЈИСЛАВ ШЕШЕЉ: Зорана Михајловић америчком амбасадору намешта посао од 10 милиона евра!

Лидер СРС Војислав Шешељ тврди да је ухватио потпредседницу Владе Србије и министарку грађевине Зорану Михајловић у криминалу тешком више стотина милиона евра.

Војислав Шешељ (Фото: Јутјуб)

Лидер радикала Војислав Шешељ је изјавио да Михајловићева намешта тендере за изградњу аутопута америчким фирмама, иако Кинези нуде знатно повољније услове. Шеф радикала наглашава да има доказе да ће Скот само од једног посла добити "провизију" од чак десет милиона евра!

- Најстрашнија хајка на мене у Скупштини и жутим медијима подигла се јер сам ухватио Зорану у криминалу око изградње аутопута Прељина-Појате. Она је тај посао дала америчкој компанији "Бехтел" за 800 милиона евра, иако су Кинези и Азербејџанци заједно понудили да заврше све за 500-600 милиона.

- Речено нам је да ти Кинези као нису стручни... Па ти Кинези граде Пељешки мост и све најкомпликованије саобраћајнице у региону, а код нас као не могу да раде. Зашто? Па, да би Скот добио својих десет милиона евра, Зорана исто толико и сви задовољни...

На питање да ли има доказе за те тврдње, Шешељ је одговорио:

- Наравно да имам. Па јесте ли видели кад сам је напао у Скупштини, како су одмах, као по команди, гракнули ови жути из опозиције да је бране. Логично, када им је исти газда, Скот. Као што рекох, очекујем да ускоро Зорана прелети код њих. Напредњаци под хитно морају да је почисте из Владе јер наноси огромну штету својим криминалом и радом за Американце. Неопходна је реконструкција истог часа…

На питање зашто је напао Гордану Чомић, Шешељ је одговорио:

- Зато што нема смисла да долази редовно у Скупштину онаква, требало је да обрије бркове и тако испоштује институцију.

Срђану Ногу, познатом по претњи вешањем премијерки и председнику, Шешељ је претио батинама. На питање зашто, ево шта је рекао:

- Причао је да од Вучића сваког месеца добијам 60.000 евра. И једном после га сретнем у скупштинском ресторану. Приђем и питам - јеси ти тај Ного?. Каже - јесте. Е, па јебаћу ти мајку, кад-тад! А он у шоку и ти његови, само ћуте и не мичу се... Мораће да добије коју васпитну, нисам одустао од тога.

На питање да ли одустаје од куповине куће у Прешеву, попут оне у Хртковцима, Шешељ је рекао:

- Какво одустајање?! Један мој пријатељ тамо већ тражи кућу. Нећу нипошто да буде српска, па да испадне да подстичем исељавање нашег народа. Не, позајмићу новац од добрих људи и купити неку албанску кућу тамо. Албанци се засад мало, како чујем, снебивају, али верујем да ће све проћи у реду.

На питање да ли се плаши реакције тамошњег становништва кад се појави као купац, он каже:

- Што бих се плашио?! Никад се у животу нисам плашио, па не знам што бих сад. Уосталом, ако држава може да ангажује 1.000 полицајаца да чувају Чеду, Чанка, Кандићку, Бисерко и слична говна, не видим што не би тако и мене чували.

Небојша Крстић вас је позвао да, ако сте већ храбри, купите кућу у Призрену...

- Е, тог Тадићевог саветника не вреди да коментаришем. Па веће говно од Бориса Тадића вероватно никад није било на челу државе. Какав је био председник, такав му и овај саветник.

Шиптари праве војску и прете клањем. Погледајте ОВДЕ.

Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Војислав Шешељ о Зорани Михајловић и министарству које она води

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА