Најновије

ЗАР СМЕЈУ ДА ПРКОСЕ РУСИМА? Милитанти шаљу тешко оружје у Хаму, у Идлибу нападају демилитаризовану зону!

Терористи Ал Нусре су интензивирали нападе на војне положаје у демилитаризованој зони у северној Хами и јужном Идлибу и шаљу тешко оружје у регион у супротности са Сочинским споразумом.

Идлиб (Фото: Амн)

Извори на терену у северној Сирији известили су да су Тахрир Ал Шам (припадници Либератион Борда или Ал Нусра фронта) и други терористи покренули су артиљеријске и минобацачке нападе на положаје и градове под контролом војске у северној Хами и југоисточном Идлибу.

Додали су да су терористи такође напали положаје САА у северној Латакији и региону Сал Ал Каб, истичући да су у регион послали више тешког наоружања како би напали циљеве војске.

Сиријска војска вероватно ће напасти терористе ако ови и даље буду избегавали повлачење из зоне без оружја.

Извори на терену у североисточном делу Хаме пријавили су да је велики број трупа сиријске војске дигнут на узбуну на својим положајима у северној Хами и јужном Идлибу. Овакав развој ситуације догодио се након што су терористи избегли да напусте демилитаризовану зону у северној Сирији, насталу руско-турским споразумом.

Исламска држава сведена на пустињске ћелије и препадаче, Ирак стабилан, пред Идлибом се кува! Прочитајте ОВДЕ све о томе и погледајте мапу.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Џихадисти су заробили 700 грађана ЕУ и Америке, убијају десет дневно?!

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА