Најновије

ГЕРИЛСКИ ИХ САТИРУ: Велика експлозија камиона бомбе сравнила део града Идлиба! Изгинуле и повређене на десетине терориста!

У централном делу града Идлиб у северозападној Сирији у недељу се догодила велика експлозија бомбе, остављајући десетине људи и терориста мртвих или рањених.

Експолозија у Идлибу (фото: Јутјуб)

Камион који је био натоварен експлозивом пробио се до четврти Ал Косоур у централном Идлибу који је под контролом Тахрир Ал Шам Хајат милитантне групе (одбор за ослобађање Левант или фронт Ал Нусра) и уништио неколико зграда.

Ал Косоур је база турских и других азијских терориста, објавили су извори милитаната, додајући да су Тахрир Ал Шам, узбекистански и остали терористи подигли црвену узбуну. Погинуло је више од 30 људи у експлозији.

Прошле недеље, два позната команданта Тахрир Ал Шам Хајата и Националног ослободилачког фронта (НОФ) убијена су у бомбашком нападу и нападу ватреним оружјем неидентификованих нападача у јужном Идлибу.

Абдулхамид Ал Азо, командант НОФ, убијен је у експлозији бомбе на путу који је повезује Даиер Шарки са Еин Карија у јужном Идлибу.

У међувремену, Абу Осаму Ал Тераблосија, озлоглашени командант Тахрир Ал Шама, убили су непознати нападачи у близини града Марат Ал Нуаман у јужном Идлибу.

У међувремену, један број бораца у НОФ је убијен или рањен након што је бомба пала близу њихове базе у граду Ал Артаб у западном Алепу.

Прочитајте ОВДЕ које је то руско оружје престравило Американце.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Руси сатиру терористе, погледајте данашњи извештај из Сирије.

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА