Најновије

ДАРКО ЛАЗИЋ И ДАЉЕ У ТЕШКОМ СТАЊУ! Лекари уздржани, не желе додатно да коментаришу (ВИДЕО)

У саобраћајној несрећи недалеко од Пећинаца јутрос тешко повређен певач Дарко Лазић. Иако има вишеструке преломе његово стање стабилизовано. Лекари нису желели да дају никакве прогнозе.

Дарко Лазић (Фото: Јутјуб)

Дарко Лазић тешко је повређен када је данас у 8.45 кабриолетом БМВ З4, из засада непознатог разлога, слетео с локалног пута недалеко од Пећинаца, у моменту док се кретао према кући својих родитеља у Брестачу. Том приликом задобио је вишеструке преломе и хитно је превезен у Клиничко-болнички центар Земун. Како сазнајемо, поломљени су му јагодица и неколико ребара, пукла му је бутна кост и има хематом на глави.

Лекари су, према информацијама из земунске болнице, хтели одмах да га оперишу, али су од тога одустали због могућих компликација које би могле да настану. Сумњало се и на унутрашње крварење, због чега су га интубирали. Иначе, још се не зна када ће бити оперисан.

- Лазићево стање сада је стабилизовано, има политрауму и више повреда на различитим местима. Сазван је конзилујум, па ћемо ићи корак по корак, да видимо шта ће бити - казали су данас по подне лекари КБЦ Земун. Ипак, на питање да ли ће певач имати трајне последице због ове несреће, доктори нису желели да дају прогнозе.

- Не бисмо још причали о томе, битно је да смо успели да га стабилизујемо, о том потом - кажу у КБЦ Земун.

Према првим информацијама, Лазићев аутомобил се неколико пута преврнуо и завршио на крову. Тешко повређеног певача, који је био сам у возилу, ватрогасци су једва извукли из аутомобила, а наводно није био везан сигурносним појасем. Истрага ће показати како је дошло до несреће, којом брзином је певач возио, као и да ли је евентуално био под дејством алкохола. Наводно, неколико сати пре него што је слетео с пута, певач је био на слављу у једном ресторану у Брестачу, одакле је на свом инстаграм-профилу објавио и кратак снимак.

У КБЦ Земун, недуго пошто је Лазић довезен, стигли су његови отац Милан, мајка Драгана, млађи брат Драган, вереница Марина Гагић, али и његова још увек законита супруга Ана Севић, с којом има малолетну ћерку Лорену. Одмах је дошао и његов возач и телохранитељ Миљан Врачевић, који је новинарима саопштио да је певач задобио тешке повреде, али да не зна одакле је Лазић долазио. О томе шта се догодило, како је рекао, сазнао је од Дарковог оца, који га је позвао чим су га обавестили о несрећи. У болницу су дошли и Даркови пријатељи, како би за њега, уколико буде било потребе, дали крв.

Погледајте ОВДЕ додатно о несрећи у којој је тешко повређен познати српски певач.

Извор: Вечерње новости, Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Саобраћајна несрећа у којој је тешко повређен познати српски певач Дарко Лазић уздрмала је Србију

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА