Најновије

ПУТИН ОДЛИКУЈЕ БИКОВИЋА: Огромна част за српског глумца

Председник Руске Федерације Владимир Путин лично ће одликовати нашег глумца Милоша Биковића руском државном наградом “Медаљом Пушкина”, саопштио је руски амбасадор у Србији Александар Чепурин.

Милош Биковић у филму ''Лед'' (Фото: Јутјуб)

- Саопштио сам сјајном српском глумцу Милошу Биковићу да он добија руску државну награду, “Медаљу Пушкина”. Планирано је да ће одликовање доделити Председник Руске Федерације Владимир Путин 4. новембра у Кремљу. Радујемо се и честитамо - објавио је Чепурин на свом Твитер профилу након састанка са Биковићем.

Милош Биковић неколико година уназад гради озбиљну каријеру у Русији. Све је почело сарадањом са легендарним редитељом Никитом Михалковим на филму “Сунчаница” 2014, а наставило се бројним улогама у руским серијама и филмовима.

Млади српски глумац, који данас живи у Русији, недавно је рекао да је руски народ сличан нашем по духу и систему вредности.

- Нас је формирао један словенски менталитет и православни систем вредности, као и слична историја. Увек смо били на истој страни и прошли смо кроз слична искушења – рекао је Биковић.

 

 

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА