Најновије

НОВИ ФАЈТ ЗБОГ КУЋЕ У ХРТКОВЦИМА: Зорана и Шешељ опет се частили увредама!

Поводом оптужби министарке грађевинарства Зоране Михајловић да је прекршио закон, те да је без дозволе обновио кућу у Хртковцима, лидер радикала Војислав Шешељ поручује да је она лажов.

Војислав Шешељ (Фото: Јутјуб)

- Зорана Михајловић је велики лажов. Ја сам купио нелегализовану кућу и одмах сам поднео захтев за легализацију. Пре него што је легализација завршена, фасада је урађена, а легализација је завршена пре неких десетак дана, све сам уредно платио, све обавезе. И друго, нисам морао да пријављујем никаквој агенцији новостечену имовину јер то није моја имовина, него мог сина Михаила - поручује Шешељ.

Подсетимо, министарка је изјавила да је лидер СРС прекршио закон.

- Председник СРС Војислав Шешељ је купио кућу у Хртковцима за 40.000 евра и та кућа је нелегална јер је изграђена без грађевинске дозволе. Али Шешељ је прекршио Закон о планирању и изградњи пошто је ту кућу обновио без дозволе, а морао је радове да пријави општини и да за то добије дозволу. То је кривично дело - истакла је Михајловићева показујући фотографије куће у Хртковцима.

Потпредседница Владе је истакла и да је лидер СРС куповину ове куће требало да пријави Агенцији за борбу против корупције, што није урадио. Она тврди да се СРС на папиру залаже за част и поштење, а на другој страни крши законе. 

Прочитајте ОВДЕ шта је Вучић обећао медијима који га нападају.

Извор: Српски Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Шешељ: Зорана Михајловић носи исте гаће 15 дана.

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА