Најновије

МИЛА АЛЕЧКОВИЋ: Динарско борилачки склоп је онај који се увек борио за слободарски живот Срба (ВИДЕО)

У најновијем интервјуу продукцији "HelmCast" Mила Алечковић говори о покрету "Светоло", погубном деловању неолиберала и одсуству интелектуалне елите у Србији.

Mила Алечковић (Фото: HelmCast)

Она каже аже да су неолибералнје снаге сужене свести и да их је брига за сиромашне, болесне и старе. Она наглашава да ми немамо интелектуалну елиту, већ скуп људи који прогања интелектуалце методама гестапа. Алечковић сматра да челни људи у Србији нису интелектуално јаки да би се интелектуално супроставили и због тога користе силу над политичким и другим противницима.

Oна је објаснила да у Србији постоје два главна етно психијатриска склопа, један је Динарско борилачки, а други је рајетински склоп. Динарско борилачки склоп код Срба је онај који се увек борио за слободарски живот Срба, док рајетински склоп код Срба је онај који се не буни а притом је лицемеран, лажљив, лоповски, варљив и слично. На жалост, по Мили Алечковић данас у Србији је доминантан овај рајетински склоп, зато у себи треба пробудити Динарски склоп.

Мила Алечковић се такође осврће на проблем мале деце која су углавном са Косова и Метохије и каже да та деца немају избегличку документацију, што даје довољно простора разним групама да ту децу продају по иностранству.

Шта је још све рекла Др. Мила Алечковић погледајте у видеу продукције ХелмКаст.

Бранко Павловић најављује ослобођење Космета, више о томе сазнајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Интервју са мотиватором Иваном Аврамовић.

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА