Најновије

Дарко Лазић више никада неће моћи да пева?

Певач Дарко Лазић, који је 23. октобра доживео тешку саобраћајну несрећу на прагу куће у Брестачу, пробудио се из коме и комуницира са докторима, али је питање да ли ће без апарата моћи нормално да дише.  

Дарко Лазић (Фото: Јутјуб)

Подсетимо, чим је певач довезен у земунску болницу урађена му је екстензија ноге, како не би почела сама да сраста. Доктори су у понедељак пробудили Лазића, који је од уторка био у коми. Доктори су наводно одлучили да му не дају лек који га смирује и успављује, док су му шансе за опоравак сада нешто веће.

Лекари су утврдили да има подлив на глави, повреду јагодице, девет сломљених ребара, прелом бутне кости, као и карлице.

- Певачу је у несрећи пробијено плућно крило и питање је да ли ће без апарата моћи да дише нормално - рекла је докторка за београдске медије. С обзиром на њене речи, Дарко ће тешко моћи да пева.

Свакодневно у КБЦ Земуну у посету долазе родитељи, отац Милан, мајка Бранка, али и вереница Марина Гагић, као и певачева кума Андреана Чекић, а уз све њих је свакодневно и Миљан Врачевић, певачев возач и пријатељ. Они су истакли да ће Дарко бити боље, како су им саопштили доктори.

Оно што је познато јесте да Дарко пет година није имао возачку дозволу, јер му је иста због прекршаја одузета 2013. године, а наводно нема ни здравствену књижицу. Једино што певач има од докумената јесте његов пасош.

Дарково лечење већ сада наводно кошта неколико десетина хиљада евра, а пошто га чека дуг опоравак и још доста операција, та цифра ће бити знатно већа. Даркове колеге поручују породици како немају разлога за бригу, јер ће они сносити трошкове лечења.

Прочитајте ОВДЕ о чему је проговорио Арканов телохранитељ.

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА