Најновије

ДАРКО КРИО ОД СВИХ ДА НИЈЕ ПРЕБОЛЕО АНУ: Пре несреће одбио да потпише папире за развод, а од њихове љубавне приче сузе саме теку!

Иако се о певачици Ани Севић често пише као о бившој жени Дарка Лазића, она је наиме и даље његова законита супруга, а како тврди добро обавештен извор, Дарко је десет дана пред стравични удес, одбио да потпише папире за развод.

Дарко и Ана (Фото: Инстаграм)

"У почетку је био договор да се не разведу, већ да само наставе да живе одвојене животе. Међутим, онда су животу кренули да им се одвијају у другачијим правцима. Он је верио своју девојку Марину, а Ана је почела да припрема свадбу, и дошло је време да се и папиролошки разведу. Пре десет дана, требало је да то обаве, међутим Дарко је у последњем тренутку одбио да потпише папире", тврди извор близак пару.

Иако је прича о разводу Ане и Дарка, њиховим неверствима, и свађама, актуелна још од 2016. године, што су они неколико пута демантовали године њих двоје вест о разводу први пут потврђују у јануару ове године, да би само месец дана касније саопштили да од развода ипак неће бити ништа. Доста се спекулисало о разлозима овакве њихове одлуке. Док су једни тврдили да је реч о алиментацији и подели имовине, други су писали о томе како се њих двоје ипак и даље воле.

Елем, оно што су чињенице, то је да су њих двоје од тада почели да воде одвојене животе, а убрзо су се у јавности појавили и са новим партнерима.

Дарко Лазић је прво имао кратку романсу са Оливером Матијевић, хрватском колегиницом, на коју је врло брзо ставио тачку, али је убрзо потом, у мају 2018., ушао у везу са Марином Гагић. Иако је између Ане и Марине бар у физичком смислу велика сличност, па су многи ово схватили као чињеницу да Дарко Ану још увек није преболео, он је међутим неколико пута у јавности саопштио како је заљубљен до ушију у нову девојку родом из Пећинаца, а у околини његовог родног Брестача.

У марту 2018. године је и Ана упала у нову везу. Наиме, на сличан начин као и у Дарко. Одмах након што је као бомба одјекнула вест да се њих двоје разводе, убрзо се појавила и информација да је певачица нашла новог дечка, извесног Данијела, београдског бизнисмена.

Док је Ана лето провела са својим новим изабраником и Дарковом и њеном ћеркицом Лореном, Дарко се са новом девојком Марином проводио по Црној Гори. Деловало је као да су срећни са својим новим партнерима, а о томе су често у јавности и говорили. Међутим и поред свега тога, њихова публика и фанови често су сумњали у то да између њих двоје више нема никаквих емоција, и све време навијали за њихово помирење.

Непосредно пре тешке саобраћајне несреће коју је Дарко Лазић доживео, Ана Севић је објавила своју веридбу, док је и Дарко отприлике у исто време обелоданио своју.

Кобне ноћи између 22. и 23. октобра, уочи стравичног удеса, певач се веселио са друштвом у кафани у Шапцу, а те ноћи је на свој инстаграм поставио и снимак са ког се чује песма "Цветају липе", Кемала Маловића, а чије речи алудирају на то да ју је Дарко поручио управо због Ане: "Цветају липе љубави моја, и све је исто ко пре, цветају липе ал' коса твоја другоме мирише". Само неколико сати касније Лазић је са 1,39 промила алкохола у крви кренуо пут Брестача, и услед неприлагођене брзине, колима слетео пута, и испревртао се. Дарко је потом шест дана провео у вештачкој коми, коју су му изазвали због политрауме која му је констатована, а из које је после лавовске борбе за живот, јуче пробуђен.

Прва особа коју је угледао била је управо Ана Севић. Према наводима нашег извора, кад ју је угледао, Дарку су се очи напуниле сузама, али ни Ана није могла да заустави своје сузе. Било је то врло потресно, и емотивно, навео је извор из болнице.

Ана је све време била уз Дарка, моливши се за његов опоравак, а у прилог томе да ни Дарко није у потпуности преболео своју бившу, иде и најава његове нове песме. Наиме, певач Слободан Васић објавио јер на свом Инстаграм профилу снимак Дарка Лазића који је настао само 10 дана пре тешке саобраћајне несреће. Дарко је на овом снимку у студију, где пева своју нову песму коју је посветио још увек бившој жени Ани Севић, о чему сведоче речи нумере:

"Стигла ме мајко свака суза твоја, она више није, није љубав моја. За ову туга нема, нема лека, јер она је мајко, јер она је мајко, крај другог човека".

После спекулација да је Ана Севић разлог томе што је Дарко те ноћи претерао са алкохолом, па због тога доживео несрећу, певачица отказује своју свадбу, а сву своју енергију и мисли усмерује на Дарка.

Она је у свом посту на инстаграму захвалила свима који су се молили за Дарка и поручила како једва чека да Дарко, изађе из болнице и види колико је вољен.

Како је све почело?

Ана Севић и Дарко Лазић започели су везу, у марту 2013. године, и још тада је ова вест многе оставила у неверици. Једни су били шокирани тим сазнањем, док су други били убеђени да је реч о маркетиншком трику.

Њих двоје су убрзо потом своју везу и јавно признали, објаснивши да се два месеца пре тога између њих десила хемија. Од када су прорадиле емоције, Ана И Дарко су постали нераздвојни, а били су пример томе да је могуће да се из једног блиског пријатељства догоди љубав. Пре тога, они су се дугу само дружили, међутим то их је зближило, па је Дарко тада раскинуо и везу у којој је био, док је Ана с друге стране тог тренутка била сама.

Крајем 2013. године Ана је остала у другом стању, венчали су се тајно док је Ана била у осмом месецу трудноће, а у јулу 2014, она је на свет донела девојчицу Лорену. Дарко и Ана су после тога скоро три године живели срећно и без већих трзавица, али се онда 2016, помињу први проблеми, неверства и развод. Иако су приче о разводу демантовали, и покушали да спасу брак, 2018. дефинитивно су решили да је време да свако крене својим путем.

Како судбина међутим има другачије планове, тако се некако, чини се околности намештају у корист опстанка њиховог брака. Томе да се њих двоје разведу, као да се увек нешто испречи. Овог пута, то је била Даркова саобраћајна несрећа у којој је замало изгубио живот. Да ли је ово знак да Ана и Дарко припадају једно другом, и да ли ће их ова несрећа на крају и помирити, остаје да видимо.

Дарко Лазић више никада неће моћи да пева. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Еспресо

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА