Најновије

ПИТАЊЕ КОЈЕ УВЕК ИЗАЗИВА РАСПРАВУ: Које су основне разлике кад имате секс са љубављу и без љубави?

Није више нека велика тајна да љубав и секс нужно иду заједно. Без обзира шта мислите о томе, требало би да будете свесне разлика. Зато доносимо осам највећих разлика између секса са – и без – љубави.

Илустрација (Фото: принтскрин)

1. Након „чистог“ секса само ћеш узети одећу и отићи; код љубави ћеш хтети да се мазиш са партнером. Нежности након секса „спадају у љубав“.

2. Ако је реч о љубави, онда можеш да будеш онаква каква јеси, без глуме и кочница; код пуког секса немаш потребу да се отвараш: пред особом која нам се свиђа и коју волимо, немамо тајни или срама.

3. Код страсти си разочарана кад не испуниш све своје најекстремније жеље; код љубави ти је свеједно, јер увек је лепо: ако си заљубљена, најпре жудиш за близином…

4. Чисти секс је егоистичан, а љубав није: пука телесна страст често служи као средство за постизање сопственог циља. Код љубави је другачије – пазимо на осећаје друге особе. А и замислићеш се ако друга особа не постигне врхунац. Код секса без љубави ти је свеједно – важно је да си ти задовољ(е)на.

5. Код љубави имаш потребу да кујеш заједничке планове, код чистог секса ради се о освајању: љубав не подразумева такмичење и није потребно пумпање ега у облику освајачких осећаја.

6. Љубав те инспирише; чисти секс те само чини још више гладном: велика љубавна дела и песме широм свијета нису настале након секса за једну ноћ.

7. Чиста пожуда је краткотрајна; љубав побеђује све: након страствених авантура једноставно идеш даље. Након што доживиш љубав, још дуго ћеш упоређивати следећег (или тог) партнера с тим непоновљивим осећајем.

8. Секс видиш као вежбу; а љубав не: Код љубави размишљаш само о партнеру – и видиш вас двоје у будућности.

Које ствари никад не смете радити у току секса погледајте ОВДЕ.

Извор: CDM.me

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Симулација секса пред дечаковим очима! Девојка пружала задовољство, сви навијали

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА