Најновије

СЕКС АФЕРА ТРЕСЕ ПРИШТИНУ: Тачију жена "набија рогове", вара га са љутим супарником!

Љумнија Тачи, супруга лажног косовског председника Хашима Тачија, ухваћена је у швалерацији са председником лажне косовске скупштине Кадријем Весељијем, иначе, љутим ривалом шиптарског злочинца Тачија.

Хашим Тачи (Фото: Јутјуб)

Цела прича је заправо почела када су обавештајне службе дошле до поверљивих података да је Весељи бацио око на атрактивну Љумнију, а да му је она, наводно, узвратила симпатије.

Међутим, то није почетак блуда и разврата међу политичким лидерима у Приштини. Штавише, Тачи већ дуже време, такође, вара своју супругу Љумнију.

Тачи јој узвратио "услугу"

Наиме, Хашим Тачи, иако у јавности изиграва пажљивог и брижног мужа, истовремено је у страсној љубавној вези са Вљором Читаку, косовском амбасадорком у Сједињеним Америчким Државама.

Медији су још пре две године објавиле детаљни разговор између двоје љубавника, а Тачи се том приликом својој швалерки жалио да се "веома лоше осећао, да је имао главобољу, температуру и да је доста кашљао."

- Драга моја, верујем да је то последица умора и преокупираности последњим дешавањима у вези са избором председника - рекао је Тачи у разговору који су снимиле обавештајне службе једне западне земље.

Посланик Српске листе се извинио због изјаве да је Тачијева посета Газиводама део дијалога Београда и Приштине! Прочитајте ОВДЕ све детаље.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Погледајте како Малагурски разоткрива правог Тачија.

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА