Најновије

ШОК ИСПОВЕСТ ПРОСТИТУТКЕ: Викендом згрнем 3.500 евра! Oво додатно наплаћује, a тек цене...

Није тајна да на Балкану већ годинама цвета елитна проституција. Жртве исте, често су увучене у канџе трговине белим робљем и не могу да се боре за своја права, али има и оних које сматрају да је то добар начин да се добро и брзо заради. 

Илустрација (Фото: beeg. com)

У Хрватској се подигла прашина, а тамошњи медији су објавили велику причу о девојкама које су радиле у ланцу и које су знале како ствари функционишу "изнутра".

- За викенд сам могла да зарадим и 3.500 евра! Прилазили су ми разни мушкарци с којекаквим неморалним понудама. За дружење које је укључивало и перверзије били су вољни да плате и 200 евра по сату. Била сам згрожена схвативши да све те девојке, које се представљају као хостесе, тако годинама живе и зарађују. Све су оне биле елитне проститутке. За пратњу богатим тајкунима на дан се може зарадити и 1.000 евра. Јасно, у цену је укључен и секс. Нема јединствених цена, углавном све зависи од жељама клијената и дубини џепа. Секс за једну ноћ у луксузном хотелу кошта 1.000 евра и то траже само они најдубљег џепа. Додатне услуге, орални секс на пример, морају да доплате још 150 евра.

- Девојке се радо упуштају у то, зарада је брза, нема предигре нити завођења...", испричала је детаљно двадесетдвогодишња хостеса једног клуба на хрватској обали.

Шокантну исповест тинејџерке о групном сексу погледајте ОВДЕ.

Извор: Express.hr

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

10 најлепших порно глумица на свету.

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА