Најновије

ШОКАНТНА ИСПОВЕСТ ТИНЕЈЏЕРКЕ: Један фрајер ми је дао џоинт, па је кренула редаљка са четворицом...

Тинејџерка је проговорила о свом сексуалном животу и како је на журки имала секс са 4 мушкарца.

Илустрација (Фото: принтскрин)

Она није крила да је то вече попила више него што треба, а десило јој се нешто што није желела на крају, па се обратила за помоћ колумнисткињи.

"Те ноћи сам попила превише и имала секс с 4 различита фрајера. Било је тотално лудо и забавно, али сада сам трудна и у паници. Имам 17 година и тек сам уписала факс. Ово је лето било је досадно јер уопште нисам пуно излазила. Тада ми је пријатељица рекла како је упознала секси типа у пабу и он нас је обе позвао на велику журку неколико километара даље. Мами сам рекла да ћу преноћити код ње, а онда смо се запутиле на аутобус."

"Било је то у огромној кући и нико није изгледао као да је наших година. Сви су били старији. Била сам нервозна па сам попила неколико пића да се опустим. Згодан дечко ми се насмешио. Музика је била гласна па ми је викнуо на уво да се пребацимо на неко друго место где ћемо се чути. Повео ме на спрат и рекао да изгледам заносно. Мало смо разговарали, а онда ме пољубио и ставио ми руку на голу ногу."

"Поделио је са мном џоинт и све ми је постало смешно. Положио ме на кревет и тада смо имали секс. Ја сам задремала накратко, а пробудила ме бука док је излазио из собе. Он се више није вратио, али је зато дошао неки други лик и питао ме јесам ли добро. Почели смо да разговарамо. Тај дечко је био драг и такође је желео секс са мном. Затим су дошла још двојица фрајера који су очито били његови пријатељи. Остатак вечери ми је у магли, али знам да сам имала секс и с њима."

Другарица ме пробудила око четири ујутру питајући што се догодило. Отишле смо заједно на аутобус, а осећала сам се чудно. Сада сам сазнала да сам трудна, због чега сам срећна и уплашена у исто време. Знам да ћу бити супер мама, али не знам који је од свих тих мушкараца отац мог детета ни како ћу доћи до њега."

Деидре одговара:

"Стварно сам забринута за тебе. Била је то јако рискантна ноћ. Они нису смели да имају секс с тобом у таквом стању. У очима закона, то је вероватно било силовање. Али трудноћа је сада твоја највећа брига. Имаш само 17 година, још си на факултету и живиш с мамом. Зар сматраш можеш да се носиш и с дететом? Предлажем да добро размислиш док још имаш времена.

Пренос тинејџ секса уживо погледате ОВДЕ.

Извор: The Sun/ Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Секс Бењамина и Милице

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА