Најновије

"Плејбој" зечица представља Народно позориште: Запослени бесни

У сезони кад српски национални театар прославља 150 година од оснивања, маркетинг тиму Народног позоришта придружила се и некадашња мисица Хрватске и плејбој зечица Хјуа Хефнера Мирела Крајиновић, што је разбеснело поједине запослене у овој установи културе.

Народно позориште у Београду (Фото: Правда)

Ангажман у најзначајнијој институцији културе у земљи Мирела је и сама потврдила у недавном интервју за “Базар”, где је навела да у последњих годину дана иступа као део ПР тима Народног позоришта.

- Магија позоришта, балет и опера, то су моје пасије. Фасцинира ме све што обухвата процес стварања једног позоришног комада: покрет, глума, певање, костими, говор тела, метафоре и поруке које једно дело шаље. За мене је то савршенство људског умећа. Од репертоара највише волим класику, а у том жанру Шекспирове драме су ненадмашне. Све су то били разлози да постанем део тима Народног позоришта, и то с најлепшим задатком - да промовишем културу и репертоар овог театра - изјавила је Мирела у недавном интервјуу.

Она је отворено говорила и о својој каријери плејбој зечице, изјавивши да се не каје због своје прошлости и да се, напротив, поноси голишавим сликама које има у својој архиви.

- “Плејбој” је светски магазин с врло едукативним садржајем и немам разлога да се кајем због фотографија које су настале 2006. Живимо у окружењу где девојка која се сликала за један овакав часопис не може да буде образована. Борим се годинама с предрасудама. Прво сам дозволу за сликање за Плејбој тражила од оца, чија подршка ми је била важна - открива Мирела, која је била на прослави 80. рођендана Хјуа Хефнера у Барселони:

- Више сам се дружила са његове три супруге него с њим. Не знам да ли сам њега успела да импресионирам. Он се нагледало толико лепоте, а за “Плејбој” су се сликале најлепше жене на свету.

Упитан да прокоментарише овај скандал који потреса културну сцену Србије, министар Владан Вукосављевић објаснио је да он није директор установа културе, те да су Управни одбори задужени за кадровска и сва друга питања.

-Према информацијама које смо моје колеге и ја добили ради се о особи која није запослена у Народном позоришту, већ је њено предузеће које се бави издаваштвом и односима с јавношћу ангажовано преко јавног тендера за послове јавне комуникације и односа с јавношћу, то је оно што ми знамо - навео је Вукосављевић.

- У овом тренутку дотична особа не бави се тим послом који сте ви сада навели, него се бави послом односа с јавношћу, има своје предузеће и издаје неки часопис - каже Вукосављевић.

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА