Најновије

Шта се крије испод златног вела: Завирите у тајанствени свет незамисливо богатих и сурово конзервативних!

Издавачка кућа Вулкан превела је серијал о принцези Султани, неколико књига из овог серијала је распродато и поново штампано јер интересовање за ове књиге не јењава. "Принцеза Султана: Неисплакане сузе" је још један од наслова који вас неће оставити равнодушним.

Фото-Вулкан

Принцеза Султана отворила је врата у тајанствени свет незамисливо богате и сурово конзервативне Саудијске Арабије. У том егзотичном краљевству мушкарци суверено владају, а судбина жена у целости је препуштена њиховим одлукама.
Принцеза Султана наизглед има све што се може пожелети, ушушкана у раскош породичних вила и окружена слугама спремним да испуне сваку њену жељу, али она дела у тајности како би открила свету како заиста изгледа живот жена заробљених у овом златном кавезу. Она је та која мора да пренесе исповести презрених и злостављаних, и да исприча приче оних које више не могу да говоре за себе. 


Упркос свим стегама које такво друштво намеће, љубав и овде проналази начин да улепша живот: Султана говори и о веселим породичним прославама, својим кћеркама – различитим попут ноћи и дана, неизмерној срећи коју доносе унуци и једноставним тренуцима радости са пријатељима на улицама Ријада.  
Најновија приповест о принцези Султани, њеној породици и пријатељима непроцењиво је сведочанство о животу жена у њеној домовини и дирљив позив свету да завири испод непробојног златног вела.

Извор:Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА