Најновије

"МАРАКАНА" И "БОМБОЊЕРА" СУ ДВА НАЈСТРАШНИЈА СТАДИОНА НА СВЕТУ! Би Би Си није остао имун на атмосферу из Београда (ВИДЕО)

Прошла недеља прошла је у пакленој атмосфери у Београду и Буенос Ајресу, који је подстакао угледни Би Би Си да направи листу најфантичнијих стадиона и управо су ова два завршила као најбољепласирана.

Маракана (Фото: Јутјуб)

Стадион Црвене звезде који деценијама важи за култно фудбалско здање нашао се тик из чувене "Бомбоњере" која је била поприште дуела између Боке Јуниорс и Ривер Плате у првом мечу финала Копа Либертадореса.

Користећи речи менаџера Ливерпула Јиргена Клопа након пораза од Црвене звезде у Лиги шампиона, аутор текста истиче да би узрок пораза можда требало тражити и у престрашености играча, који су већ у чувеном тунелу већ остели страх и тежину играња на београдској "Маракани".

У тексту се наводи и да је Ливерпул, иако навикао на вишедеценијско играње јаких европских мечева, утрнуо од хука више од 50.000 навијача који су прошлог уторка били на Звездином стадиону.

- Ливерпул је је тим који је навикао да игра велике утакмице по Европи, али тешко да су очекивали овако нешто као на "Рајку Митићу". Маракана - која је добила име по бразилској Маракани, дом је фудбалера Звезде још од 1963. године и невероватно је бучна - наводи се у тексту.

Осим стадиона Боке Јуниорс и Црвене звезде, као најстрашнија места хронолошки се издвајају и чувени Ла Паз на коме игра фудбалска репрезентација Боливије, затим стадион Галатасараја, Наполија, Фејнорда и Валенсије.

Колумниста највећег британског листа не верује шта је видео у Београду на Маракани. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА