Најновије

ПОТПУНИ ШОК: Разговарали Станија и Кристијан! Тресла се кад је спустила телефон - спрема се пакао!

Кристијан Голубовић обнавља пакт са Станијом Добројевић! Он је из затвора позвао старлету и предложио јој да се поново удруже уколико он уђе у "Задругу 2". Криминалац ће писати молбу за условни отпуст јер жели да се удружи са Станијом као пре три године у "Фарми 6" како би заједно дошли до финала и узели 50.000 евра.

Кристијан и Станија (Фото: Јутјуб)

Без обзира на то што њих двоје не причају откако је Кристијан натерао Станију да му да половину награде од победе у "Фарми 6", он се одважио да је контактира. Голубовић је искористио то што је старлета због операције морала да напусти "Задругу", па ју је позвао и изнео јој свој предлог.

- Станија се још у Америци опоравља после операције и била је у потпуном шоку када ју је Кристијан позвао. Иако су у веома лошим односима, она је саслушала шта има да јој каже. Објаснио јој је да ће писати молбу за скраћење затворске казне и да се нада да ће заједно са њом ући у "Задругу". Предложио јој је да све размирице оставе иза себе и направе невиђен шоу у Пинковом ријалитију - препричава за "Информер" Станијина добра другарица која је желела да остане анонимна.

Она је објаснила да старлета не зна шта ју је снашло. Покушала је да прекине разговор, али с обзиром на то да и даље није равнодушна према Кристијану, саслушала је све што је имао да каже.

- Кристијан је у свом маниру у неким моментима и вређао Станију. Рекао јој је да је испала глупача што се петљала са Владимиром Томовићем, да се спустила ниско и да тај "папан који туче жене" никада неће моћи њему да парира. Посаветовао ју је да се примири када се врати у "Задругу", да се не мува ни са ким и да сачека да он изађе из затвора и уђе у ријалити. "Када ја уђем добићеш и већи хонорар", обећао јој је Кристијан. Он је убеђен да би уз њену помоћ успео да дође до финала и рекао јој је да ће овог пута он њој дати половину награде - појашњава саговорница.

Према њеним тврдњама, Добројевићева је рекла Кристијану да јој да времена да размисли о предлогу.

- Он је углавном причао, а Станија га је слушала. На крају му је рекла да не може одмах да му одговори и да је најбоље да виде прво хоће ли он уопште изаћи из затвора. Тресла се док је разговарала са њим. Њој је и даље стало до Кристијана, а и плаши га се. То је најгора комбинација емоција - закључује Станијина другарица.

А овако су поделили паре од прошлог ријалитија:

Суботићкине петице у пуном кадру погледајте ОВДЕ.

Извор: Хит Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА