Најновије

Иван Бекјарев о ситуацији у медијима!

Током протекле недеље одржана је промоција романа "Смрт у белом мантилу", ауторке Марије Гојковић у библиотеци Милутин Бојић. Након промоције традиционално је одржана и чајанка, којој су присуствовали аутрока романа, легендарни глумац Иван Бекјарев, новинар, продуцент и идејни творац фестивала играних серија ФЕДИС, Ненад Миленковић, као и уредник портала Правда, Игору Маринковић. Тема је била ситуација у медијима, а домаћин и водитељ програма био је Карло Астрахан.

Фото:Фејсбук

Као и сваки пут до сада Карло Астрахан се потрудио да публици у библиотеци Милутин Бојић приреди непоновљив угођај.

Карло је најпре представио аутоку романа “Смрт у белом мантилу”, Марију Гојковић која је говорила о свом новом роману и открила да је писала о свим тајнама које се крију испод белих мантила. 

Иако сви мислимо да знамо много о томе, заправо и не можемо да наслутимо шта се догађа иза кулиса, те је аутрка откирла многе ситуације о којима је писала у роману, а које су шокирале публику.

Након промоције на трибини о медијима, ауторки су се придружили Иван Бекјарев, Ненад Миленковић и Игор Маринковић.

Карло Астрахан је својим питањима извукао најзанимљивије информације из области медија, те је публика нетремице пратила трибину, а повремено и сама учествовала у дискусији.

Легендарни Иван Бекјарев, причао је о својим почецима, али и томе зашто га данас нема у серијама. Он је указао на проблеме који постоје, да тренутно влада криза сценарија, али и нагласио да имамо много талентованих глумаца. 

Посебно је изнео похвале на Бјелогрлићев рачун.

Ненад Миленковић говорио је о томе колико је тешко било покренути фестивал играних серија ФЕДИС, који је из године у годину све успешнији.

Игор Маринковић причао је о проблемима у новинарству, као и пласирању лажних вести, што је честа појава.

Марија Гојковић говорила је са свог аспекта и сложила се са саговрницима да данас нажалост није довољан само таленат да би се успело, али да никада не треба одустајати од својих снова.

Публика је била више него одушевљена овом чајанком, а посебно гостима који су отворено разговарали о свему. 

Извор:Правда

 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА