Најновије

ДЕВОЈЧИЦА МОЛИЛА ПУТНИКЕ ДА ЈЕ ОДБРАНЕ, ОНИ ОКРЕТАЛИ ГЛАВУ! Саслушана жртва напада у трамвају! Насилник шокирао изјавом!

Исказ дала петнаестогодишњакиња коју је, како се сумња, напаствовао Михаило Исаиловић. Да иронија буде већа, чак је и осумњичени једног тренутка критиковао те исте људе што ништа не предузимају!?

Напад насилника на девојчицу у трамвају (Фото: Јутјуб)

Девојчица коју је прошле недеље у трамвају на линији број два напаствовао Михаило Исаиловић (37), молила је за помоћ неколико путника који су у том тренутку били са њима у возилу, али они нису реаговали. Да иронија буде већа, чак је и осумњичени једног тренутка критиковао те исте људе што ништа не предузимају!?

Ове детаље у петак је испричала девојчица током саслушања у Првом основном јавном тужилаштву које води истрагу. Због свега што јој се догодило добила је статус "посебно осетљивог сведока", а поред тога саопштено јој је да може, уколико буде било потребе, да се обрати Служби за информисање и подршку оштећенима и сведоцима.

- Кад му је петнаестогодишњакиња после низа насртаја запретила да ће позвати полицију и у свој телефон откуцала њихов број, како би их позвала, Исаиловић је сео прекопута ње. Малолетница је на следећој станици изашла - рекао је извор.

Према информацијама, девојчица је испричала да се све дешавало око пола седам ујутро, на путу до школе. Док је чекала трамвај, на станици која води у супротном правцу, приметила је човека како игра, да би затим у следећем тренутку он дошао до ње. Покушао је да ступи у комуникацију, али је убрзо стигао трамвај. Девојчица је ушла, али и осумњичени за њом. Како би била безбеднија, села је близу неколико људи, а недалеко од возача. Међутим, то је нажалост није спасло насртаја.

- Сео је испред ње, а онда се окренуо и ухватио је за бутину и све време је нешто говорио, али се девојчица не сећа шта - рекао је извор.

- Кад је возач на Калемегдану на окретници изашао на паузу, Исаиловић јој је пришао, клекнуо и почео да је додирује по бутинама, грудима, да би се усправио и наставио да је додирује. Девојчица је покушала да се одбрани тако што га је неколико пута шутнула испод струка и покушала да га одгурне од себе.

У моменту кад се возач вратио, Исаиловић се, према ономе што је девојчица испричала одмакао, али је убрзо опет насрнуо. Кад му је запретила да ће позвати полицију одмакао се, али је тада бацио флашицу са соком у њеном правцу која је ударила у прозор. Нико од путника није реаговао, а биле су три, четири жене и мушкарац, којима је Исаиловић упутио критике због таквог понашања.

Убрзо је трамвај стигао на станицу на којој је сишла, а са њом и сви људи који су били унутра. Исаиловић је остао сам у возилу. Тада јој је пришла жена која је била са њом у трамвају и рекла јој да се и она уплашила и да зато није реаговала. Девојчица је затим отишла у школу и послала поруку мајци, која је затим позвала разредну.

Оштећена је описала како је изгледао нападач, како је био обучен, да би га препознала када би га видела, наглашавајући да га не би ни приметила на станици да се није чудно понашао.

- Уплашила сам се у трамвају - рекла је девојчица.

- Сада га се не плашим, јер знам да је у притвору, али бих га се плашила да је на слободи. Неколико пута након догађаја будила сам се ноћу, што ми се раније није дешавало и тада сам размишљала о свему што се догодило. Покушавам да све превазиђем.

Покајао се

Михаило Исаиловић ухапшен је прошлог четвртка кад је из једне пекаре у Крњачи украо бурек. На саслушању у Тужилаштву бранио се ћутањем, а према незваничним информацијама он се налази у тешком психичком стању и каје се због онога што је урадио. Наводно, све се догодило због тога што није узимао адекватну терапију. Резултати његовог неуропсихијатријског вештачења очекују се до краја следеће недеље.

Општа помама за српским селом подно планине Ртањ. Све више странаца долази ту да живи. Више о томе сазнајте ОВДЕ.

Извор: Вечерње новости

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Напад насилника Михаила Исаиловића (37) на девојчицу (15) у трамвају, шокирао је целу Србију!

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА