Најновије

АЛАРМАНТНО СТАЊЕ У ДРУШТВУ! Људи имају све мање се*са? Ево одговора зашто је то тако...

С обзиром у каквом времену и околностима живимо, и колика је доступност "свега" требало би да имамо све услове за свакодневне сек*алне односе, колико год то блесаво звучало. 

Илустрација (Фото: beeg. com)

Све је мање оних који ће вас осудити за се*с ван брака, разне апликације и друштвене мреже ће вам бити од велике користи у томе, полигамија је постала најнормалнија, анални се*с више није табу, "перверзно" се све мање користи као негативан појам. Шта се то заправо догодило? Да ли је друштво урпаво прихватањем, некада "ненормалних ствари", управо отворила врата ка потпуној пропасти односа између две особе? Ево шта кажу истраживања...

Људи се све мање сек*ају

Упркос свему, истраживања су показала да тинејџери и у мање развијеним земљама имају слабије сек*уалне односе. Број средњошколаца који се упушта у исте, од 1991. до 2018. године пао је са 54 на 40 одсто у (САД), а пад је такође забележен и у европским земљама као што су Финска, Норвешка, Шведска, Холандија. 

Пад нежељених трудноћа се гледа као позитиван ефекат утицаја на младе, али са друге стране не могу да се не питају, да ли ово уздржавање од сек*а доводи до проблема који тренутно није видљив "голим оком" и статистиком? 

Доказано је да се чак и одрасли све мање упуштају у сек*уалне односе у односу на генерације пре њих. 

Везе и бракови су "оут" 

Истраживања су показала да је све већи број младих људи који не желе озбиљне везе, као и да је све мање склопљених бракова. Више од 65 % особа млађих од 35 година живи без партнера или брачног друга. Једна од три особе живи с родитељима, а то дефинитивно није добро за сексуални живот појединца. Међутим, и поред тога, то није адекватно објашњење зашто млади људи избегавају везе у којима је, барем према истраживању, далеко више секса него у случајевима оних који нису у везама. 

Теорија је много, од финансијских проблема који изазивају тескобу, преко порнографије која полако, али сигурно убија жељу за сексом, па све до претераног коришћења паметних телефона и недостатка сна. Али, све су то само теорије. 

Неки стручњаци имају далеко занимљивија и комплекснија објашњења. Примера ради, број случајева сексуалног злостављања у детињству у последњих неколико године знатно се повећао. Исто тако, притисак на секс више није какав је био пре захваљујући већој свести о различитим сексуалним оријентацијама, што укључује и асексуалност. Такође, некима приоритет нису љубав и секс, већ школа и каријера или, чак, пуно боље знају шта траже од партнера с којим желе провести остатак живота. 

Топ седам поза за секс на брзака погледајте ОВДЕ.

Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Скривене камере на тему секса.

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА