Најновије

ОВО ДО САДА НИЈЕ ВИЂЕНО У ФУДБАЛУ: 50.000 навијача на тренингу вољеног клуба, упали на терен (ФОТО/ВИДЕО)

Огромна еуфорија у Аргентини, уочи најважније утакмице у историји, није спласнула што су показале присталице Боке. Чак 10.000 навијача остало испред стадиона.

Тренинг Боке (Фото: Јутјуб)

Око 50.000 навијача Боке Јуниорс дошло је на тренинг екипе како би пружили подршку пред реванш против највећег ривала Ривер Плате за трофеј првака Јужне Америке.

Огромна еуфорија у Аргентини, уочи вероватно најважније утакмице у историји Суперкласика, ниједног момента није спласнула што су показале присталице Боке препуним трибинама чувене Бомбоњере на тренингу.

Како пише аргентински "Оле", већ од раног јутра по локалном времену формирали су се редови испред стадиона, а чак 10.000 њих је морало да буде ускраћено за улазак јер је Бомбоњера била крцата.

Тренинг је обележио и упад навијача на терен, кога су припадници обезбеђења и полиције савладали, али га фудбалер Карлос Тевез извукао из њихових руку и дао му клупску тренерку са себе.

Реванш финала Копа Либертадорес на Монументалу је сутра од 21 сат по средњеевропском времену, а у првом мечу на Бомбоњери било је 2:2.

Који су најстрашнији стадиони на свету, погледајте ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА