Најновије

Професор Владислав Ђорђевић: Агресивни феминизам претвара мушкарца у роба! (ВИДЕО)

Професор Владислав Ђорђевић каже савремени феминизам је један агресивни и милитантни пројекат против кога би требало да буде свака особа укључујући и жене. Савремени агресивно милитантни феминизам подупиру ОЕБС, НАТО, УН, ЕУ, Влада републике Србије, скупштина републике Србије, влада аутономне републике Војводине и свих 165 општина у републици Србији, тврди он.

Професор Ђорђевић (Фото: HelmCast)

Проф. Ђорђевић додаје и да оно што агресивни феминизам никад неће признати је то да тежи да мушкарца претворе у роба. На питање зашто је то тако професор Ђорђевић одговара да преко 90 процената феминистичких организација воде лезбијке и да није у питању само ропство већ и стварање мржње према мушкарцу.  Један од доказа за то је женски марш одржан у Београду где је на једном од транспарената писало само мртви мушкарци не силују!

Владислав Ђорђевић наглашава да је феминизам под лезбократијом, и напомиње да  све те феминистичке покрете финансирају елите богатих попут Џорџа Сороша и других, а основни циљ је растурање породице, испирање мозга женама учећи их да су оне жртве. Владислав Ђорђевић даје пример за то где каже да само у Новом Саду на стотине хиљада младих немају партнере, што доводи до закључка да агресивни феминизам игра дебелу улогу и у белој куги која влада Србијом.

Основа агресивног феминизма је да оправда своје циљеве и да стекне нове које се углавном базирају на све јачој доминацији жена над мушкарцима. Такође се сервира да је жена увек жртва, чиме се шири мржња према мушкарцу каже Ђорђевић.

Хомосексуални и феминистички лоби су један те исти, они су у персоналној и идеолошкој спрези скоро исти, каже он. Ђорђевић тврди да је агресивно феминистички опаснији од хомосексуалног, јер и ако су ту 98 процената хетеросексуалне жене из убеђења одбацују живот са мушкарцем и одлазе у уседелице па чак неке од њих одбацују и репродуктивни природни систем.

Шта је још рекао Професор Владислав Ђорђевић погледајте и видеу продукције ХелмКаст:

Бошко Обрадовић изнео тешке оптужбе против власти, више о томе прочитајте ОВДЕ.

Извор: HelmCast/Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА