Најновије

ГОВОР ЗБОГ КОГА ЈЕ МЕДОЈЕВИЋ УХАПШЕН?! Прозвао Мила за бизнис у Дубајиу, а онда министра изазвао на двобој (ВИДЕО)

У Црној Гори многи верују да је прави разлог за хапшење лидера Покрета за промене Небојше Медојевића говор који је одржао на дан хапшења у Скупштини Црне Горе.

Небојша Медојевић (Фото: Јутјуб)

У свом говору он је изнео тешке оптужбе на рачун Мила Ђукановића и његових сарадника потенцирајући умешаност у крминал, на првом месту шверц цигарета, али и за учешће у рату током распада Југославије.

Медојевић је изнео и низ критика на рачун Краља Николе тврдећи да је током Првог светског рата бежећи из Црне Горе однео милионе долара које је касније трошио на луксузан живот. Медојевић је током говора поменуо да и Мило Ђукановић може сутра побећи у Дубаји где има свој бизнис и да Црна Гора не треба да везује своју судбину за аутократе које њом владају.

Медојевић је на крају прозвао и министра правде Црне Горе Зорана Пажина који је пореклом из Шибеника говорећи му да би због речи изречених на рачун Медојевића у стара времена ишао на двобој.

Тужилаштво у Црној Гори данас је саопштило да је Медојевић ухапшен због одбијања да сведочи у једном поступку а више о томе сазнајтем ОВДЕ.

Снимке из драматичне ноћи у Подгорици након хапшења Медојевића погледајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА