Најновије

ШЕСТ МЕСЕЦИ СЕ НИСУ ПОЈЕ*А*И! Александра и Давид у озбиљним проблемима! Ево шта не ваља! (ВИДЕО)

Александра Суботић и Давид Драгојевић нису имали секс шест месеци. Старлета је очајна што бивши фудбалер избегава присност с њом, иако га у "Задрузи" свакодневно моли да воде љубав. Ово можда и није чудно, пошто је некадашњи спортиста планирао да раскине с ријалити звездом по повратку из Америке, али је одустао кад је чуо да је средила да заједно уђу у "Задругу".

Александра Суботић (Фото: Јутјуб)

- Давид је почетком лета отишао без Александре у иностранство на четири месеца. И откад се вратио нису имали секс! За то је окривио Александру, која се стално свађа с њим. Рекао је да стрес утиче на његову потенцију. Сандра му се жалила да је изгубила самопоуздање као жена и да је почела да сумња да га више не привлачи. Она му и у ријалитију константно пребацује што немају секс. Очајна је због тога - открива извор близак популарном пару.

Према његовим речима, веза између Давида и Александре је кренула низбрдо оног тренутка кад је Суботићева почела да инсистира да што пре добију дете.

- Давид сматра да њихов однос није довољно стабилан да би правили бебу. Рекао јој је да прво жели да сагради кућу на плацу који му је мајка Биљана поклонила, затим да уложи новац у бизнис, па тек онда да планира породицу. Њему није нормално да има дете са женом с којом не може да споји ни два дана без свађе - каже извор упознат са ситуацијом.

Давид је још у Америци преломио да жели да оконча њихову везу.

- Тамо је уживао, излазио, није имао ко да иде за њим да му звоца, и то му се допало. Виђао се са другим девојкама, чак му је и Александра у мобилном телефону пронашла њихове фотографије. Дојадиле су му и њене породичне драме са мајком Љубом Пантовић и оцем Карађорђем  Суботићем. Признао ми је да је погрешио што се с њом спетљао. Казао је да се заљубио, али да тек сад види да је она клинка са гомилом озбиљних проблема. Дефинитивно је био решен да по повратку у Нови Сад раскрсти с њом заувек - открива извор.

Суботићева је осетила да се њиховој вези ближи крај, те је договорила улазак у "Задругу" само како би га натерала да се врати у Србију.

- Мислим да се он не би вратио из Америке да није било ријалитија. Притом, Александра је средила да уђу као пар, па је питање да ли би он био занимљив за овај шоу да је раскинуо с њом. Давид је због новца продужио себи агонију и наставио да глуми заљубљеност. Па он у "Задрузи" бежи од ње! Сандра види да се променио, да је хладан и зато га стално напада - закључује извор близак њиховим односима.

Јавност осула паљбу и тражи казну за Давида. Погледајте ОВДЕ због чега.

Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Погледајте како Давид разговара са мајком Биљаном

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА